OVA PEVAČICA ĆE POMIRITI KARLEUŠU I CECU: Najveća TAJNA estrade isplivala na videlo, sledi ŠOK PREOKRET?!

Autor:

Zabava

21.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene reči su sve iznenadile!

OVA PEVAČICA ĆE POMIRITI KARLEUŠU I CECU: Najveća TAJNA estrade isplivala na videlo, sledi ŠOK PREOKRET?!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Tamara Pavišić

Na nedavno održanom rođendanu pevačice Katarine Grujić, jedna od glavnih gošći bila je njena koleginica i kuma, Andreana Čekić. Kako je tada otkrila vlasnica hita "Parti, parti", u budućnosti bi mogla da sarađuje sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, ukoliko se pojavi dobra pesma, a zatim i istakla da bi je pomirila sa višegodišnjom ljutom suparnicom, Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Snimila bih duet sa Karleušom. Zavisi od pesme... Da se pomeša njen i moj stil, da to bude nešto ludo - istakla je Čekićeva, pa prokomentarisala navode da JK otvara profil na mreži za odrasle, Onlifensu:

Republika

Foto: Instagram.com

Andreana Čekić

- Mislim da se Jelena šalila... I šalila se. Ja ne bih nikada otvorila profil na tom sajtu. Bavim se pevanjem, to je moje jedino zanimanje. A kada bi mi ugasili Instagram, razmišljala bih kako da ga vratim. Pitala bih nju za savet - poručuje ona, te je odgovorila da li joj je Ceca zamerila zbog druženja sa Karleušom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock

Jelena Karleuša i Ceca

- Nije, nije naravno. Pozvala me je čak da joj budem gost, moramo da se dogovorimo oko termina, ali jedva čekam. Trenutno sam neko ko može sve. Ja sam normalna osoba, nisam ženica koja tračari i pravi zbrčke, verovatno je zato to tako, obe to znaju. Volela bih kada bi se njih dve pomirile. Ako bih ja bila spona, to bi bilo fantastično. Smatram da samo treba biti u ljubavi, ja sam samo za ljubav, ali razumem što je to tako - zaključila je ona, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading