ŠOK UŽIVO U EMISIJI! Teodora Džehverović progovorila o VEZI sa KOŠARKAŠEM - odala se jednim potezom!

Autor:

Zabava

25.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović sve otkrila o ljubavnom životu ili ipak nije?

Mesecima domaći mediji bruje o vezi pevačice Teodore Džehverović i slovenačkog košarkaša Matica Rebeca, međutim, ona i dalje izbegava da javno govori o njemu i njihovoj ljubavi.

Da je i dalje pri tom stavu, pokazala je večeras u emisiji Ognjena Admižića "Amidži šou", kada ju je u rubrici "Teško pitanje" upitao:"Kako se zove tvoj dečko i kako ste se smuvali?".

Foto: youtube.com/AmiG Show

Teodora Džehverović

 

Teodora je odbila da odgovori na pitanje, te je dala voditelju galeriju svog mobilnog telefona na uvid, a na pitanje voditelja da li se stidi svog dečka, pevačica je rekla:

- Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam - izričita je bila Džehverovićeva.

Podsetimo, Teodoru je ovog proleća ekipa "Paparaco lova" usnimila sa dečko. Kamere emisije uhvatile su je kako žuri u jedan prestonički restoran kako bi se videla sa Matejom Rebecom, poznatim slovenačkim sportistom. Ona je zajedno sa njim večerala, dok su razmenili par pogleda i pričali uz osmeh.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Teodora Džehverović Amig show

 

Podsetimo, estradna menadžerka Sandra nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku na prelepom Kipru. Ovo venčanje nije prošlo neprimećeno, posebno zbog luksuznog izbora destinacije. Kako se moglo videti po objama na društvenim mrežama, svadba je okupila brojne estradne ličnosti, među kojima su se našle i pevačica Teodora Džehverović, Ema Radujko, Mahrina, reper MC Stojan i mnogi drugi.

Džehverovićeva, koja inače već godinama uspešno sarađuje sa Sandrom, nije samo prisustvovala svadbi već je uhvatila i bidermajer koji je mlada bacila. Ovaj događaj izazvao je brojne komentare, s obzirom na to da je Teodora u vezi sa košarkašem Maticom Rebecom, te su se mnogi zapitali da li će pevačica uskoro zakoračiti u brak, kako se nalaže po narodnom verovanju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

26.06.2024 22:56

Crna kosa je čini puno starijom