SLAVICA ĆUKTERAŠ PREKINULA ĆUTNJU O BIVŠEM MUŽU: Hteo da joj ODUZME DETE, a pevačica sada donela ŠOK ODLUKU! Morala da reaguje zbog ćerke (FOTO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna zvezda "Granda" otvorila dušu!

SLAVICA ĆUKTERAŠ PREKINULA ĆUTNJU O BIVŠEM MUŽU: Hteo da joj ODUZME DETE, a pevačica sada donela ŠOK ODLUKU! Morala da reaguje zbog ćerke (FOTO)

Foto: ATAimages, printscreen/facebook.com

Nakon razvoda od Vladimira Avramova 2019. godine, pevačica Slavica Ćukteraš nije imala dobar odnos sa bivšim suprugom, iako ih je spajala ćerka Viktorija. Međutim, posle dužeg perioda nesuglasica, nekadašnja zvezda "Granda" je konačno otkrila da su uspeli da dođu do zajedničkog jezika i reše borbu za starateljstvo.

- Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužem poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna - započela je Slavica, prenosi Blic, i potom dodala kako je taj susret izgledao.

Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao - rekla je pevačica na ivici suza, koja nije mogla da sakrije sreću pred našim kamerama:

Republika

Foto: PRofimedia, ATA Images

Vladimir Avramov i Slavica Ćukteraš

- Mislim da još nisam svesna celog ishoda. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu... Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta.

Inače, Viktorija je na poklon od oca dobila stan u Novom Sadu, blizu škole, što je bio divan gest koji je obradovao kako ćerku, tako i Slavicu. 

Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dve preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dve osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto jedan lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi - iskrena je Slavica, te je dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vladimir Avramov i Slavica Ćukteraš

- Pravi je ženski stan, za dve dame. Oboje smo je uključili, a ja sam Viktoriji prepustila sve ideje, da bi što pre osetila da joj je to novi dom. Nema cenu kada roditelj vidi srećno dete.

Pevačica ističe da je njihov odnos sada mnogo bolji, da se smeju zajedno i da je srećna što vide svoje dete tako nasmejano i ispunjeno.

- Nadam se da se neće više taj ego ni kod koga probuditi. Sve sada mora biti u granicama normale, pažljivo i sa poštovanjem, njega verovatno nismo imali dovoljno. On sada svakodnevno dolazi i viđa je, što je i ranije radio, ali sada više, uzima je, smejemo se zajedno sa njom i pred njom. Kada čovek odluči da neke stvari ostavi iza sebe, moguće je - rekla je pevačica, koja sada puna novog životnog elana, priprema i nove pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading