JELENA KARLEUŠA STIŽE NA UŠĆE!

Autor:

Zabava

25.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Festival Belgrade Music Week najavio SPEKTAKL

JELENA KARLEUŠA STIŽE NA UŠĆE!

Foto: Sky music

Ostalo je svega tri dana do početka najvećeg regionalnog muzičkog festivala Belgrade Music Week. Iz godine u godinu sve je više posetilaca, ali i iznenađenja, pa je tako juče objavljen još jedan od izvođača, i to niko drugi nego JELENA KARLEUŠA.

Jelena Karleuša sprema mega spektakl na Ušću i to za nedelju 30. jun. Ovo će biti jedan od najvećih Jeleninih nastupa do sada. Jelena najavljuje “spejsšatl”, kako je najavila u sinoćnjem Instagram LIVE uključenju, a publiku na Ušću očekuje “budućnost”.

Njeno četvrto pojavljivanje biće posebno i spektakularno iz više razloga, jer će uz njenu energiju, pirotehniku, efekte, igrače i celokupan nastup biti nezaboravno iskustvo.

Svima je poznato da je Belgrade Music Week produkcijski najzahtevniji projekat u ovom delu Evrope, a savremena audio-vizuelna produkcija, besprekoran staging i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje SKUMUSIC, i ove godine pretvoriće Ušće u spektakularnu multimedijalnu zonu, koja će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.

SKYMUSIC pretvara Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, a ne sumnjamo da će ovim Jeleninim nastupom to još jednom biti dokazano, ali i da će snimci završiti širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading