Glumio je ŠTREBERA u "Mi nismo anđeli 2", a onda PROMENIO ZANIMANJE! Evo kako danas Luka izgleda!

Autor:

Zabava

25.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Knežević se proslavio ulogom u kultnom filmu Srđana Dragojevića, pa se okrenuo muzici.

Glumio je ŠTREBERA u "Mi nismo anđeli 2", a onda PROMENIO ZANIMANJE! Evo kako danas Luka izgleda!

Foto: youtube printscreen

Štreber Marko iz filma "Mi nismo anđeli 2" danas je prepoznatljivo lice na beogradskoj muzičkoj sceni. Luka Knežević koji se proslavio ovom ulogom u kultnom filmu Srđana Dragojevića nije nastavio da se bavi glumom, već se okrenuo muzici i danas je veoma uspešan na tom polju.

Beogradski klaberi znaju ga kao DJ Luminosa, koji pušta dobru haus muziku. Ipak, nekada je igrao Marka koji se zaljubljuje u ćerku Nikole Koja, koju je tumačila Mirka Vasiljević.

Knežević nikada nije javno komentarisao svoju odluku da odustane od glume i okrene se muzici, a za razliku od njegovog štrebera Marka koji je nosio naočare i bio šeprtlja Luka izgleda sasvim drugačije. 

 

 

Film "Mi nismo anđeli 2" prvi put je emitovan 2005. godine, a interesovanja za ovaj, ali i prvi deo ne jenjava ni danas. U njemu je debitovala glumica Mirka Vasiljević.

U nastavku kultnog filma upoznajemo Nikolinu ćerku Sofiju, slatku devojčicu od 15 godina. Sofija počinje da pokazuje interesovanje za suprotni pol, dok Nikola, patološki ljubomoran otac, ulaže maksimalne napore da svoju "jedinicu" zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i, ne birajući sredstva, eliminiše sve potencijalne "kandidate"! Naravno, to nije nimalo lako, posebno što su Đavo i Anđeo ponovo odlučili da se opklade oko "srećnog ili nesrećnog kraja" ove urnebesne komedije!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading