NAŠ PEVAČ SE OPROSTIO OD MAJKE: Objavio POTRESNU FOTOGRAFIJU, pa joj uputio POSLEDNJE REČI koje kidaju dušu u delome!

Autor:

Zabava

25.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Selimović objavio fotografiju majke, pa ostavio potresne reči!

NAŠ PEVAČ SE OPROSTIO OD MAJKE: Objavio POTRESNU FOTOGRAFIJU, pa joj uputio POSLEDNJE REČI koje kidaju dušu u delome!

Foto: Instagram.com

Mirza Selimović

Muzička zvezda Mirza Selimović nedavno je preminula majka Nedreta Selimović, nakon borbe sa bolešću. Mirza je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa preminulom majkom uz veoma emotivnu poruku.

- Sve moje pobede i zlatne medalje, ništa mi ne znače, kad sam bez tebe - napisao je Mirza, citirajući stihove iz poznate pesme "Sa mojih usana" koja najbolje oslikava njegova osećanja.

Foto: Instagram.com

Mirza Selimović se oprostio od majke

 


Nekoliko dana pre majčine smrti, Mirza je apelovao na ljude dobre volje da doniraju krv i trombocite koji su bili potrebni za oporavak njegove majke. "Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam", napisao je tada Mirza. Nažalost, uprkos naporima, Nedreta Selimović je nedugo zatim preminula.

Mirza je svojoj preminuloj majci posvetio prelepu baladu koju je odsvirao i podelio na Instagramu. "Još jedan tmuran prođe dan", napisao je Mirza Selimović uz Džejovu baladu "Živote ženo bez morala" koju je odsvirao na gitari.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović

 


Ovim emotivnim gestovima, Mirza Selimović je pokazao svoju duboku povezanost sa majkom i izrazio svoju tugu i bol kroz muziku i javne poruke na društvenim mrežama. Na njegovim rečima i muzici jasno se oseća težina gubitka i ljubav prema majci koja je napustila ovaj svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading