RADA MANOJLOVIĆ DOBILA STROGU ZABRANU: Osvanule tajne iz porodične kuće, OVO je pevačice do sada krila od javnosti!

Autor:

Zabava

25.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović napravila je opštu feštu priznanjem šta joj je sestra zabranila da radi!

RADA MANOJLOVIĆ DOBILA STROGU ZABRANU: Osvanule tajne iz porodične kuće, OVO je pevačice do sada krila od javnosti!

Foto: printscreen/blic tv

Pevačica Rada Manojlović nedavno je prisustvovala postavljanju spomenika Stanoju Glavašu u svom rodnom mestu Četereže, okupivši sve meštane. Istakla je da retko boravi u selu i da se retko viđa sa komšijama, ali da je oduševljena njihovom podrškom i ljubavlju prema njoj. 

Foto: RTV pink

Rada Manojlović

 

- Opušteno idem kroz život dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i ne opterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme. Ne kupujem kod kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi “plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod kineza ista za dve hiljade“. Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara - izjavila je Rada Manojlović


Rada Manojlović je istakla da je opuštena osoba koja ne voli da se previše opterećuje budućnošću. Pevačica je otkrila da ne štedi preterano jer veruje da treba živeti sadašnjost i uživati u životu.

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović Instagram

 

- Ovo je prvi put da me komšije vide jer kada dođem, onda odem samo kod tate i retko se švrćkam po selu i ašikujem. Svi su se slikali, svi me vole, ali to je zbog tate jer je on sa njima svaki dan i oni imaju osećaj da me poznaju. Kad me vide to je kao da me viđaju stalno", rekla je pevačica koja je na proslavu došla u beloj, uskoj haljini, zbog koje se razgovor nastavio u drugom toku... - objasnila je Manojlovićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading