PEVAČICU UNAKAZILI PEGLOM NA SNIMANJU SPOTA! DOBILA OPEKOTINE, satima nije mogla da ode sa seta! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morali su da je peglaju na meni i u žurbi mi je pomoćnik stiliste opekao nogu.

PEVAČICU UNAKAZILI PEGLOM NA SNIMANJU SPOTA! DOBILA OPEKOTINE, satima nije mogla da ode sa seta! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Pevačica Marina Stankić pokazala je da uz sve što može da radi u svakodnevnom životu, može i satima da snima spot sa bolovima od opekotina koje je zadobila na setu od pegle.

Stankićka je upravo objavila pesmu „Nevenčana“ koju je specijalno za nju napravio Bane Opačić. Ona je za ovu pesmu snimila i veoma emotivne kadrove u nekoliko odevnih kombinacija, pa je objasnila i kako je došlo do nezgode. 

 

 

- Prilikom snimanja poslednjih kadrova menjala sam kombinacije i u jednom trenutku nosila sam braon haljinu koja ima veliki prorez. Morali su da je peglaju na meni i u žurbi mi je pomoćnik stiliste opekao nogu. Bolelo je do besvesti, ali snimanje je moralo da se završi tog dana. Srećom nije se ništa videlo u spotu jer sam naredne kadrove snimala u sedećem položaju – kazala je Marina za Grand, a koju je u senzualne odevne komade obukla poznata stilistkinja Elena Nikolaevna koja je zadužena i za izgled Cece Ražnatović.

 

 

Nekadašnja „Zvezda granda“, za koju kažu da nijedno veselje ne može da prođe bez nje, nedavno je promenila i boju kose i iz zavodljive plave prešla u vatrenu smeđu. A sada je sve „slomila“ novom baladom koja će definitivno postati nova himna mnogim ženama.

Marina je osim dobrog glasa pokazala i izgled zbog kojeg će njeni muški obožavaoci biti potpuno oduševljeni, te objavila „Nevenčanu“ uz koju je snimila provokativne kadrove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading