PINKOVA VODITELJKA POSTALA BAKA U 46. GODINI: Njena emotivna poruka nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim!

Autor:

Zabava

19.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pink televizije Irena Jovanović postala je baka pretprošle godine u 46. godini.

PINKOVA VODITELJKA POSTALA BAKA U 46. GODINI: Njena emotivna poruka nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim!

Foto: Instagram printsceen

Popularna voditeljka Pink televizije, Irena Jovanović, postala je baka u 46. godini, kada je njen sin Luka (24) postao otac pretprošle godine. Ova neobična životna okolnost privukla je pažnju javnosti, a Irena je svoje utiske podelila putem društvenih mreža i medija.  Irena je na svom Instagram profilu prošle godine podelila svoje emotivno iskustvo o unuku Jakši, ističući kako je on doneo radost od samog početka, ali i tugu koja je deo života.

Republika

Foto: instagram.com

Irena Jovanović

- Dan kada je započela jedna Revolucija oko Sunca, tog 30. 10. 2022. do ovog poslednjeg dana septembra 2023. Ona koja je bacila novo svetlo na naše živote... donela nam je radost od iskona, sa nama grmela tugu od iskona... Sija i svetli, pojačava značenje našeg i onog života što nas zauvek čuva odozgo“ - napisala je Irena na Instagramu prošle godine uz fotografije sa Jakšine proslave kojoj su prisustvovali njegovi roditelji, baka i stric Lazar (18).

- Deca su ogledalo svojih roditelja, slika i prilika onoga što radimo u životu i u odnosu prema njima. Nepogrešivo se vide postavljene ili pomerene granice, ali i odnosi sa drugima su na testu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)

 

- I pored toga što su današnja deca pred potpuno drugačijim izazovima, modeli rešavanja problema su uglavnom iz porodičnog miljea. Od svoje dece puno saznajem o sebi ‒ ispričala je Irena prošle godine za "Hello".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading