JANJUŠ SE RASUO NA KOMADE: Jeca na sav glas, emisija NAGLO PREKINUTA!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična scena u rijalitiju!

JANJUŠ SE RASUO NA KOMADE: Jeca na sav glas, emisija NAGLO PREKINUTA!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjem razgovoru voditelj Darko Tanasijević je sa Markom Janjuševićem Janjušem istražio temu "Uspomene" i njihovu važnost u životima takmičara "Elite". Tokom razgovora Janjuš je zbog tragične smrti najmlađeg brata Mihaila Janjuševića doživeo emotivnu slom, pa jecao na sav glas, zbog čega je u emsiji nastao muk. 

- Koja je tvoja omiljena uspomena iz detinjstva? - pitao je Darko.

- Pa, hajde da kažeš da je dosta uspomena bilo, naše detinjstvo tada i tog godišta, bilo je skroz drugačije. Nikada se više neće vratiti to detinjstvo i te stvari koje su potpuno izgubile kod ove dece, nemaju predstavu kako smo provodili detinjstvo. Izbegavam... - zaplakao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

- Koja sećanja bi volela da možeš da obrišeš? - pitao je Darko.

- Vezano je sve za brata - jecao je Janjuš i nije dolazio do daha od plakanja, dok su učesnici potpuno zanemeli.

On je prekinuo emisiju i napustio Belu kuću, pa odgovore na pitanja ostala nije ni rekao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu krajem decembra, a kako se navodilo, samoubistvo je izvršio vešanjem. Janjuš na sve načine pokušava da sazna istinu o tome šta se događalo u Mihailovom životu, a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt sa braćom.

- Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Verovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju, tu je i veliko nedostajanje - rekao je Janjuš nakon što se vratio sa pomena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Buba

08.05.2024 22:14

Folirant nevidjeni. Obecali mu pobedu Mitovici ali su se malo zeznuli .On je nula od coveka.