LUNA I MARKO MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Nakon haosa doneli šokantnu ODLUKU!

Autor:

Zabava

19.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par ima ozbiljne planove!

LUNA I MARKO MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA: Nakon haosa doneli šokantnu ODLUKU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Luna Đogani i Marko Miljković trenutno razmatraju mogućnost preseljenja iz svog stana na Bežanijskoj kosi. Nakon nedavnog skandala u kom su bili uključeni, par intenzivno razmišlja o novom domu koji će im pružiti mir i bezbednost. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Marko Miljković i Luna Đogani

Nakon sukoba sa komšijom i tvrdnji da su im komšije bacale pomije na terasu, Marko je reagovao bacanjem jaja na njihov balkon, što je kulminiralo njegovim privođenjem. Iako je komšija demantovao Markove tvrdnje, par razmatra preseljenje kako bi zaštitili svoju porodicu.

Prijatelji Lune i Marka savetuju ih da potraže mirnije okruženje, a par razmatra ideju o kući na periferiji grada ili čak o izgradnji sopstvene kuće. Kako je Marko rodom iz Brusa i odrastao u kući, ideja o preseljenju i izgradnji sopstvenog doma ih privlači. Par planira da pronađe idealno mesto za svoju porodicu, gde će deca biti na sigurnom i gde će imati prostora za igru i relaksaciju. Prijatelji ih podržavaju u potrazi za novim domom koji će im pružiti mir i spokojstvo.

Republika

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Marko Miljković i Luna Đogani

- Verujte mi da Luna i Marko žele mir. Oni su porodični ljudi i deca su im na prvom mestu. Zato smo im mi bliski prijatelji i predložili da razmisle o tome da naprave svoju oazu mira s bazenom. Nadam se da će doneti pravu odluku i preseliti se negde na obode grada, jer ima zaista lepih placeva, a oni već imaju kuću koju su počeli da zidaju u Mramorku, pa možda se i tamo presele - kaže izvor za Kurir. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading