ŠOK! HENI iz Generacije Zed: Evo šta STVARNO MISLIM o BRESKVICI, VOJAŽU i NUĆIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

20:00 >> 20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač, producent, kompozitor, tekstopisac i suvlasnik sve popularnije diskografske kuće Generacija Zed, Miloš Stojković poznatiji kao Heni, gostovao je u emisiji "Razotkrivanje" i tom prilikom otkrio sve o odnosima sa kolegama, među kojima su Breskvica, Nući, Vojaž i mnogi drugi!

ŠOK! HENI iz Generacije Zed: Evo šta STVARNO MISLIM o BRESKVICI, VOJAŽU i NUĆIJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Ovaj mladi umetnik je po prvi put u gostima kod novinarke i voditeljke Milene Videnović priznao šta zapravo misli o svojim popularnim kolegama.

- U Generaciji Zed ima nas više i naravno da dođe do sukoba, imamo nesuglasica. Sa Nućijem mi se, na primer, to nikada nije desilo. Desi mi se sa Breskvicom, desi mi se sa Vojažem, desi mi se sa Limenim - započeo je Heni i nastavio:

 

 

- Breskvica i Vojaž su ipak malo mlađi. Ovo što mi radimo drugačije utiče na svakog i nije uopšte lako baviti se ovim poslom. Pogotovu ako si klinac još uvek. Nući je tu, moje godište, kapiramo se, blejimo zajedno... Vojaž to previše nekako gleda "posao, posao, posao, posao". Meni to ne odgovara toliko. Ja volim da bude lagana atmosfera dok se pravi neka pesma. Vojaž priča samo o poslu - iskren je bio Heni.

Pevač je, pored Vojaža, Breskvice i Nućija, pričao i o svom odrastanju uz fotografije koje je prvi put pokazao, a priznao je i za koju pesmu je uzeo najviše para.

 

- Nekada sam uzimao po 500 evra za pesmu, a sada ne prodajemo pesme, nemaju cenu, jer sada radimo između nas i sve je to na procente. Zavisi od izvođača do izvođača. Od "Save i Dunava" sam uzeo najviše para. To je najplaćenija pesma na Generaciji Zed od kada je nastala - rekao je Heni.

On je pričao i o Nenadu Marinkoviću Gastozu, jer je upravo on bio među prvima koji mu je pružio priliku da za njega uradi pesmu. Takođe, Heni je komentarisao i starije pevače sa kojima je delio binu.

-  Nastupao sam sa Tanjom Savić. Njene pesme su mi mega. Ja uvek na nastupima pevam "Zlatnik" na kraju. Slušao sam Tanju Savić kada sam bio klinac. Znam sve njene pesme. Sve te Grand pesme znam - rekao je Heni koji je takođe u emisiji "Razotkrivanje" kod Milene priznao da voli da nosi firmiranu garderobu i da se stambeno obezbedio.

- Kupio sam sebi stan posle deset godina mukotrpnog rada. Od tih deset godina prvih osam nisam zaradio ništa - rekao je otvoreno pevač.

Još mnogo toga zanimljivog o Henijevom životu o kome retko kada priča, upravo možete pogledati samo na Republika.rs.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading