OGLASIO SE REPER NAKON SNIMKA GDE BRUTALNO TUČE DEVOJKU: Dotakao sam dno i potražio stručnu pomoć! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pi Didi se javno obratio nakon haosa koji je nastao na društvenim mrežama!

OGLASIO SE REPER NAKON SNIMKA GDE BRUTALNO TUČE DEVOJKU: Dotakao sam dno i potražio stručnu pomoć! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Pi Didi

Pedesetčetvorogodišnji reper, Šon Didi Kombs, je prekinuo svoje ćutanje nakon što se pojavio šokantan video na kojem tukao svoju bivšu devojku Kesi Venturu. Nakon što je video postao javan, Didi se javno izvinio na Instagramu, istakavši da se oseća kajanje zbog svojih postupaka. 

- Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore, moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku, zgrožen sam. Bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada. Otišao sam i potražio stručnu pomoć, ušao sam na terapiju, na rehabilitaciju. Morao sam da zamolim Boga za njegovu milost i spasenje. Tako mi je žao. Ali ja sam posvećen tome da svaki dan budem bolji čovek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 

Na šokantnom snimku nadzora, koji je procureo ove nedelje, vidi se kako reper nasilno napada svoju bivšu devojku Kesi u hotelu u Los Anđelesu 2016. godine. Snimak je izazvao zgražavanje javnosti, a Didi je odlučio da se javno izvini i preuzme odgovornost za svoje postupke. Kesi je nakon napada tužila repera, navodeći silovanje i niz drugih prekršaja, a njih dvoje su se nagodili van suda u novembru prošle godine.

Kesina advokatica, Daglas Vigdor, istakla je hrabrost Kesi Ventura, ističući da je snimak samo dodatno potvrdio uznemirujuće ponašanje gospodina Kombsa. Reči ne mogu da izraze hrabrost koju je Kesi pokazala kada je odlučila da istraje u suočavanju sa ovim teškim iskustvom.

Republika

Foto: youtube.com/DirtyMoneyVEVO

Pi Didi

Kesi Ventura i Šon Didi Kombs bili su u vezi između 2007. i 2018. godine, a njihova veza je bila pod lupom javnosti, posebno zbog razlike u godinama prilikom početka veze. Nakon okončanja sporazuma van suda, Kesi je istakla da je odlučila da reši ovo pitanje prijateljski, uz određeni nivo kontrole, zahvaljujući podršci svoje porodice, fanova i advokata.

Na kraju, važno je istaći da je nasilje nad ženama ozbiljan problem, te da je važno osuditi svaki oblik nasilja i pružiti podršku žrtvama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading