ZBOG OVOG SNIMKA SVI KAŽU DA JE CECA OPERISALA ZADNJICU: Sve seva u uskom MINIĆU, gore mreže (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krupar kadar sve zbunio!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je postala trostruka baka kada je njena snajka Bogdana donela sina Isaiju na svet. Gala slavlje organizovano je u vili u Ljutice Bogdana, gde je folk zvezda blistala od sreće. Nakon proslave, ona se vratila zakazanim nastupima, a jedan od njih bio je u Mladenovcu, gde je izazvala veliku pažnju svojom pojavom.

Naime, na nastupu u Mladenovcu, Ceca je izazvala pažnju svojim izgledom, noseći ultra kratku haljinu leopard printa koja je istakla njene obline. Krupni kadar snimka otpozadi na kojem su se videle pevačicine noge i zadnjica izazvao je polemiku na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su primetili promene na njenom izgledu, posebno na zadnjici, izražavajući sumnje da je pevačica možda išla pod nož.

Republika

Foto: pritnscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović opeisala zadnjicu?!

Pojedini korisnici mreža ističu kako njena zadnjica "ne izgleda kao pre" i da je "dosta veća", zbog čega su na krenuli komentari da ju je operisala: "Šta je to uradila?", "Da li je Ceca to operisala zadnjicu?", "Nije joj trebalo..."

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, porodila se 14. maja i na svet donela trećeg dečaka, kom je mladi bračni par dao ime Isaija.

Idemo da vidimo Bogdanu, spavala je doskoro! Bogu hvala, sve je super! Još sam uzbuđena. Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali, u svakom slučaju, treba joj pauza - rekla je nedavno nasmejana Ceca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading