ALEKSANDRA RADOVIĆ ZATEGNUTA KAO PRAĆKA: Utegla se u USKE HELANKE, obline samo sevaju - nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se opasno bacila na treninge!

ALEKSANDRA RADOVIĆ ZATEGNUTA KAO PRAĆKA: Utegla se u USKE HELANKE, obline samo sevaju - nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Aleksandra Radović ne prestaje da oduševljava javnost svojom izvajanom figurom, a tajna njenog besprekornog izgleda krije se u redovnom vežbanju. Svakodnevno posvećenost treninzima donosi vidljive rezultate, a pevačica neretko svoje vežbe deli sa pratiocima na društvenim mrežama, otkrivajući im omiljene vežbe i rekvizite koje koristi. Ipak, njen stajling posebno je sada privukao najveću pažnju.

Naime, pop pevačica je utegla u uske helanke koje su savršeno istakle njenu trenutnu liniju, a mnogi su bili mišljenja da Aleksandra nikada bolje nije izgledala.

Podećanja radi, pored svojih fitnes aktivnosti, Aleksandra Radović je nedavno izrazila stav o učešću Srbije na "Pesmi Evrovizije". Izjavila je da smatra da to takmičenje više nije mesto gde se ističe muzički talenat, već da se posebnost postiže na drugačije načine. Takođe, iako nije htela preterano da komentariše, jasno je kakvo mišljenje ima o pobedniku ovogodišnjeg festivala.

- Evroviziju da li sam pogledala? Pogledala sam Teya Doru, naravno, i par nekih autora. Generalno mislim da to više nije takmičenje na kojem mi imamo šta da tražimo. To je neko moje mišljenje. Mislim da se tu više uopšte ne radi o muzici, mislim da se posebnost postiže na potpuno drugi način. Ko je pobedio na Evroviziji? Švajcarska? Hm... Nemam komentar - rekla je uz osmeh za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading