TRENER ZVEZDE EMOTIVAN NAKON OSVAJANJA ABA LIGE: Sferopulos posebno posvetio trofej njima!

Autor:

Sport

19.05.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli vratili titulu Jadrana.

TRENER ZVEZDE EMOTIVAN NAKON OSVAJANJA ABA LIGE: Sferopulos posebno posvetio trofej njima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su trijumfovali u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige, ostvarivši pobedu rezultatom 82:76 nad ekipom Partizana. Ova pobeda donela im je titulu prvaka u regionalnom takmičenju, a trener crveno-belih, Janis Sferopulos, nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatom.

- Želim da čestitam svojim igračima. Igrali smo tokom cele serije dobru košarku, dobro smo kontrolisali utakmicu, imali sko gotovo celu utakmicu prednost. Napravili smo neke promene kako bi dobili utakmicu. Partizan je dobra ekipe, sa dobrim trenerom - rekao je Grk.

Sferopulos je posebno istakao značaj povređenih igrača, Nikole Topića i Stefana Lazarevića, čiji doprinos nije mogao biti ostvaren u finalnoj utakmici.

- Ova sezona je bila teška, sa dosta povreda. Želim da kažem da ovaj trofej pripada svima u timu, prvo igračima, onda svima u stafu, ali ovaj trofej želim da posvetim Nikoli Topiću i Stefanu Lazareviću, koji večeras nisu mogli da nam pomognu - poručio je Janis.

Potom se dotakao i sukoba koji se dogodio između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

- Mi smo protiv nasilja, posevćeni smo sportu i njegovoj zaštiti. Svaka vrtsa nasilja je protiv sporta i principa u koje verujemo - ističe trener crveno-belih.

Na kraju je goovrio o atmosferi u Areni.

- Pre svega, atmosfera je bila jako dobra, sem kad su bacali neke stvari na teren u nekoliko navrata, ali je bilo sjajno. Ne znam jezik, ako psuju i vređaju, to ne znam, to se dešava svuda. Fanovi vređaju, ali, generalno je atmosfera bila sjajna - jasan je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading