RASTINA DEVOJKA UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Reper ne može da sakrije oduševljenje!

Autor:

Zabava

19.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu znali da se njeno ime krije iza ovog rada!

RASTINA DEVOJKA UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Reper ne može da sakrije oduševljenje!

Foto: Balkaton

Kantautor i reper Stefan Đurić Rasta već dve godine uživa u emotivnoj vezi sa mladom glumicom Marijom Balaban. Njihova ljubavna priča sada je dobila i poslovnu dimenziju, jer su ostvarili značajnu saradnju na umetničkom planu. 

Republika

Foto: Balkaton

Stefan Đurić Rasta i Marija Balaban

Marija se našla u ulozi rediteljke dokumentarnog filma koji je Rasta snimio tokom boravka na Jamajci, gde je ona takođe dokumentovala njegov susret sa lokalnom kulturom, stvarajući nezaboravan prikaz ovog muzičkog putovanja.

Osim rediteljskog posla na dokumentarnom filmu, Marija je režirala i spotove za tri nove pesme koje je Rasta snimio u studiju “Montego Bay” na Jamajci. Njen talenat i veština su se pokazali kroz ovu saradnju, a Rasta je istakao da je ona maestralno odradila svoj posao.

Republika

Foto: Instagram.com/balabanmarija

Marija Balaban

- Publika koja prati moj rad zna koliko sam snažno vezan za Jamajku. Kada to kažem prvenstveno mislim na muziku i stvaralaštvo. Zamisao je bila da pokažemo ljudima kako je izgledao susret sa tom kulturom, susret koji sam čekao ceo život. Smatram da je Marija, koja je ujedno bila i moj saputnik na tom putovanju, maestralno odradila svoj posao pa će publika kroz tri spota i dokumentarac imati priliku da vidi kako je izgledao zapravo moj susret sa samim sobom - rekao je Rasta.

Podsetimo, Rasta je nedavno imao ozbiljnu hirušku intervenciju na kičmi zbog čega je otkazao mnogobrojne nastupe, ali se uskoro vraća na scenu i nastavlja turneju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading