VRELO IZDANJE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Pozirala u svilenoj spavaćici, svi joj gledaju u DEKOLTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravila veliku promenu, pa dobila silne komplimente!

VRELO IZDANJE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Pozirala u svilenoj spavaćici, svi joj gledaju u DEKOLTE! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Veza između poznatog glumca Lazara Ristovskog i njegove koleginice Anice Lazić već neko vreme privlači pažnju javnosti. Njihova romansa je započela nakon razvoda Lazara od Danice Ristovski, a razlika u njihovim godinama dodatno je učinila ovu vezu zanimljivom za medije i javnost.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial, Ata images

Anica Lazić, Lazar Ristovski i Danica Ristovski

Anica Lazić, mlada glumica koja je privukla pažnju javnosti svojom vezom sa Lazarom Ristovskim, aktivna je na društvenim mrežama. Nedavno je objavila provokativnu fotografiju na kojoj pozira u plavoj satenskoj haljini, a posebno je privukla pažnju svojim otvorenim dekolteom, kao i činjenicom da na sebi nije nosila brus. Ova objava izazvala je lavinu komplimenata, a modna kreatorka Verica Rakočević je Anici poručila da "gori", ostavljajući emotikone vatre i srca ispod slike. Takođe, mnogi su primetili Anicinu novu frizuru koja joj je izuzetno lepo stajala. 

 

 

Lazar Ristovski je u novembru potvrdio medijima vezu sa Anicom, naglasivši da je njihova veza počela nakon razvoda od bivše supruge i da nema nikakve veze sa tim prethodnim odnosom. Ova potvrda izazvala je dodatnu pažnju medija i javnosti, te su oboje postali predmet interesovanja mnogih.

Veza između Lazara Ristovskog i Anice Lazić izazvala je različite reakcije javnosti. Dok su neki podržali njihovu romansu, drugi su izrazili svoje mišljenje o njihovoj razlici u godinama. Ipak, ova veza i dalje intrigira mnoge, a njihove javne objave i gestovi pažljivo se prate.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera, ah

21.05.2024 09:39

Ah, te emocije