SLAĐA PROGOVORILA O ĐANIJEVOJ PREVARI! Evo šta je bio dogovor, pevaču nije bilo svejedno!

Autor:

Zabava

19.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću prežaliti što nisam imala venčanicu, imala sam plavi komplet, priča Slađa.

SLAĐA PROGOVORILA O ĐANIJEVOJ PREVARI! Evo šta je bio dogovor, pevaču nije bilo svejedno!

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija Slađana Trajković, više puta je pričala o tome kako je reagovala na žene koje su se udvaralae folkerku na njene oči ili krišom, pa mu je rekla da ako on ikad oseti da je više ne voli, može slobodno da ode dalje i da mu neće ništa reći.

Kod mene je žena stub kuće i cele familije - rekao je Đani na početku intervju za emisiju "Premijera - vikend specijal", a Slađa je prokomentarisala navode o njegovom neverstvu: 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Slađa Trajković

 

- Đani nikad neće ostariti, on i kad slaže ne može čovek za zlo da mu uzme. Mora nešto da se proguta da bi se opstalo. Bilo je nekih poruka i svašta nešto, ali nisam taj tip žene da sad idem da ludim i da pravim haos svuda redom. Rekla sam mu da onog dana kad oseti da me ne voli da ode. Nema potrebe neko nekog da trpi kog ne voli. Sad je malo drugačije, nema tolerancije među ljudima, nema poštovanja. Đani je domaćin, sve je stvorio. Ima krizni period nekad, ali to je sve normalno. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario ženu. Od 2019. i 2020. godine on je predobar. Neću prežaliti što nisam imala venčanicu, imala sam plavi komplet.

Foto: printscreen/instagram

Slađa Trajković i Đani

 

Slađa je pomenula i sina koji živi daleko od Beograda, pa je otkrila u kakvom su odnosu. 

- Uvek sam imala korektan odnos s mojim sinom. On je u Americi, pa smo uvek imali kontakt preko veze. On dolazi ovde, svi smo u super odnosima. Neki komentari su me izluđivali. Da je Đani usvojio dete. Ja nikad od istine nisam bežala - objasnila je ona. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading