"USHIĆENO TE VOLI TVOJA M!": Glumica emotivnom video-porukom čestitala rođendan suprugu!

Autor:

Zabava

08.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih poznatih parova.

"USHIĆENO TE VOLI TVOJA M!": Glumica emotivnom video-porukom čestitala rođendan suprugu!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Milica Milša i Žarko Jokanović

Pisac i scenarista Žarko Jokanović juče je proslavio 57. rođendan, a posebno emotivnu čestitku dobio je od svoje supruge Milice Milše. Glumica je napravila video od njihovih zajedničkih fotografija kojima je pokazala koliko ga voli i koliko joj znači.

Dok se pozadini svira  "Rođendanska pjesma" Zdravka Čolića, dirljivi trenuci iz života poznatog para smenjuju se i svedoče o velikoj ljubavi.

- Srećan rođendan ljubavi! Sreća, radost i veselje da te prate u stopu bar još 100 godina! Ushićeno te voli tvoja M! - napisala je Milica u opisu videa na svom Instagram profilu.

 

 

Slavljenik Žarko je podelio ovaj video i na svom Instagramu, a jedna njegova objava posebno je privukla pažnju. 

- Kad sam bio klinac, mislio sam da su ljudi koji imaju ovoliko godina u dubokoj starosti. Klinci pojma nemaju - objavio je Jokanović na svom storiju.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/zarjok

 

Inače, Milica je Žarku rekla "sudbonosno da" u avgustu 1999. godine, a svojevremeno je za medije otkrila da ju je suprug Žarko osvojio svojim šarmom, ali i humorom. Ono što je zanimljivo jeste da su se njih dvoje družili samo mesec dana, posle čega su stali na ludi kamen.

- Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je pameću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu. Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili - rekla je Milica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading