TOM KRUZ 10 GODINA NE ŽELI DA VIDI ĆERKU: Ona presekla i ODREKLA se njegovog PREZIMENA!

Autor:

Zabava

19.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji porodične drame u Holivudu!

TOM KRUZ 10 GODINA NE ŽELI DA VIDI ĆERKU: Ona presekla i ODREKLA se njegovog PREZIMENA!

Foto: Shutestock

Suri Kruz, kćerka holivudskih zvezda Toma Kruza i Kejti Holms, donela je značajnu odluku nakon svoje 18. godine. Nakon navodno odsustva kontakta sa ocem od 2013. godine, izabrala je da izostavi njegovo prezime i sada se predstavlja kao Suri Noelle. Uključivanje "Noelle" je omaž majčinom srednjem imenu i označava namernu udaljenost od očevog nasleđa.

Republika

Foto: Shutestock

Tom Kruz

Odluka da promeni svoje ime osvetljava kompleksnu porodičnu dinamiku oblikovanu Tominim pripadanjem Crkvi Scientologije. Kejti Holms, koja se razvela od Kruza 2012. godine, bila je glasna u svojoj opoziciji prema ovoj organizaciji, i sugerisano je da je ovo bio značajan faktor njihovog razdvajanja. Otkriće glumice Lije Remini, bivše scientologinje, o crkvenom viđenju Holms kao neprijatelja pruža kontekst za napetu vezu između Toma Kruza i njegove bivše supruge.

Suriino odrastanje je obeleženo neobičnim okolnostima koje prate visoko profilovan razvod njenih roditelja i njihova različita shvatanja o Scientologiji. Navodno prodiranje članova Scientologije u njihov dom pre razvoda osvetljava izazove sa kojima se porodica suočavala i dodaje složenost Suriinim formativnim godinama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tom Kruz

Navodna krivica Toma Kruza zbog propuštanja ključnih trenutaka u životu svoje kćerke naglašava emocionalni teret porodične situacije. Izveštaji o povremenim kontaktima Toma Kruza sa Surijom pružaju uvid u napetost njihovog odnosa, sa osnovnom tenzijom koja proizlazi iz sukobljenih verovanja i pripadnosti.

Kao zaključak, Suri Kruzova odluka da usvoji majčino ime simbolizuje namerni korak ka nezavisnosti i samodefinisanju, odražavajući složenosti navigacije porodičnih odnosa pod javnim svetlom reflektora i uticajem duboko usađenih verovanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading