"Strpaćemo Vučića u sanduk"! Nove stravične pretnje predsedniku Srbije

Autor:

Vesti

19.05.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični komentari usledili su na društvenim mrežama

"Strpaćemo Vučića u sanduk"! Nove stravične pretnje predsedniku Srbije

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je nove, monstruozne pretnje od pristalica opozicije putem društvenih mreža.

Nekoliko dana nakon pokušaja atentata na premijera Slovačke Roberta Fica, kada se predsednik Vučić oglasio na mreži "X" i istakao da je šokiran užasnim vestima, nakon čega su usledili stravični komentari i pozivanje na njegovo ubistvo, isto se dogodilo i večeras.

Naime, jedan korisnik na mreži "X", nekadašnjem Tviteru, komentarisao je nestanak predsednika Irana Ebrahima Raisija, kada se helikopter u kom se on nalazio srušio, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Opet su se u komentarima javile pristalice opozicije koje su morbidnim pretnjama pozivale na ubistvo predsednika Vučića.

Naime, korisnik koji je potpisan kao Igor Pavlović napisao je sledeće.

Još da i AV strpaju u sanduk, pa da se takvima kao ti naj*bemo mrtve dece. Doći će taj dan, svim diktatorima je pre ili kasnije došao.

Da li je sada krajnje vreme da se neko nadležan pozabavi ovim stvarima, jer je postalo sve učestalije da se šalju monstruozne pretnje i poziva se na ubistvo prvog čoveka države.

Podsetimo, brzom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva uhapšen je D.M. (62) koji je osumnjičen da je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži X. 

Imenovani je zadrzan zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

- To je bila proba za atentat na tebe - napisao je korisnik pod imenom "Dragan Mijatovic" preteći predsedniku Srbije ubistvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (41)

Loading
Ena

19.05.2024 23:34

One koji upućuju ovakve pretnje Predsedniku države, pod hitno treba kazniti.

Djura

19.05.2024 23:40

Podrska za predsednikovu porodicu i predsednika sto moraju da trpe ovako.strasne pretnje

Stefan

19.05.2024 23:41

Sto pre uhapsiti ovakve ljude koji prete naj strasnije

Filip

19.05.2024 23:49

Pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću od strane opozicionih pristalica odražavaju duboku političku polarizaciju i nezadovoljstvo u društvu.