ROMANA PANIĆ POSLE HAOSA SA PLJAČKOM BANKOMATA OPET SNIMA PESME! Evo šta je najavila i rekla o koleginicama sa estrade!

Autor:

Zabava

19.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je ozbiljnbo zagrizla kada su nove pesme u pitanju.

ROMANA PANIĆ POSLE HAOSA SA PLJAČKOM BANKOMATA OPET SNIMA PESME! Evo šta je najavila i rekla o koleginicama sa estrade!

Foto: ATAImages

Pevačica Romana Panić bila je u žiži javnosti nakon što je uhapšena zbog obijanja bankomata van Srbije sa tadašnjim partnerom, oko čega se prašina dugo nije spuštala. Ona je sada posle duže pauze rešila da opet bude na estradi, pa uveliko sprema nove pesme, što je sada i potvrdila.

- Mene nije bilo dugo u Beogradu. Putovala sam dosta i živela van Srbije. Imaću dve vrste nastupa... unpluged sa gitarama i one klasične sa bendom. Već sam imala jedan unpluged nastup i mogu da kažem da je odaziv veoma dobar. Krećemo sada punom parom i ovo leto će biti moje. Nalazim se u muzičkom studiju, pripremam novi album, ali polako... to će se desiti na jesen - rekla je pevačica za emisiju "Premijera - vikend specijal", pa je dodala:

Foto: RTV PINK printscreen

Romana Panić

 

- Ja sam 2018. godine napravila presek, pauzu... Otišla sam u Italiju i htela da se ostvarim na drugim poljima, napravim novi biznis. Ali nećemo pričati o prošlosti. Ja smatram da sam uvek bila tu. Od publike sam stalno dobijala te kritike, gde sam, što ne snimama, ne pevam... Ja volim putovanja i istraživala sam i pronalazila sebe. Ljubav je dobro, sve je nekako kako treba što se vidi se na meni, zar ne? Srećna sam! Zdrav način života je doprineo tome da izgledam isto kao i pre 20 godina. Dobila sam komplimente da nikad bolje nisma izgledala... Tako da sam zadovoljna svojim životom i bolje sam nego što sam ikada bila. 

Foto: ATAImages

Romana Panić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading