PEVAČI SE UDRUŽILI DA POMOGNU DEVOJČICI, KOJOJ JE MONSTRUM NERMIN ODUZEO MAJKU: Otkriven rak oka, hitno joj potrebna terapija!

Autor:

Zabava

14.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači se udružili zbog devojčice, koja je prisustvovala surovoj smrti majke!

PEVAČI SE UDRUŽILI DA POMOGNU DEVOJČICI, KOJOJ JE MONSTRUM NERMIN ODUZEO MAJKU: Otkriven rak oka, hitno joj potrebna terapija!

Foto: Printscreen/Drustvene mreze

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

Nizama Hećimović (38), koju je u Gradačcu krvnički ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, dok je njihova desetomesečna ćerka ležala u lokvi krvi i plakala, biće sahranjena danas u 16.30 časova.

Njena porodica i prijatelji će je danas ispratiti na večni počinak, a umrlica koju su dali kida dušu. Naime, kao ožalošćeni su pobrojani otac, majka, sestra, ćerka, kao mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije...

Republika

Foto: printscreen/facebook

 

 

Najviše tuge i bola izazova ime ćerke, Lene, koja je prisustvovala surovoj smrti majke, a u čijem bi odrastanju uživala da je bila zaštićena od nasilnika kog je pre samo nekoliko dana prijavila za nasilje.

Kako saznajemo, mala Lena se borila sa teškom bolešću, zbog koje je određeni vremenski period provela u Turskoj, a poznati pevači su se sada udružili, kako bi pomogli devojčici i platili preostalu terapiju:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

 

- Nizamina cerka Lena se borila sa teškom bolešću, imala je rak na jednom oku, boravila je u Turskoj zbog toga. Nizama je bila s njom sve vreme, terapija koju je primila se pokazala uspešnom i dalje je prima. Koliko sam čuo, već su se neki pevači koji su iz ovih krajeva, Mirza Selimovic, Maid Hecimovic udružili da pomognu maloj Leni i da plate terapiju koja joj je preostala - rekao je izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading