PEVAČICA JEDVA OSTAVILA OVAJ POROK! Godinama se borila, a onda joj se ovo desilo sa glasom! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam 11 godina bila strastveni pušač. Dnevno sam konzumirala po 20 cigareta i nisam mogla da zamislim ni sat vremena bez njih, objasnila je na početku pevačica.

PEVAČICA JEDVA OSTAVILA OVAJ POROK! Godinama se borila, a onda joj se ovo desilo sa glasom! (FOTO)

Foto: printskrin/Jutjub

Pevačica Goga Filipović, koja se nedavno vratila na javnu scenu nakon 17 godina povlačenja, otvoreno je govorila o svojoj borbi sa porokom - cigaretama. Iako je nekada važila za jednu od najlepših pevačica u zemlji, Goga je priznala da je 11 godina bila strastveni pušač, konzumirajući čak 20 cigareta dnevno. Međutim, nakon što je počela da oseća zdravstvene tegobe, shvatila je da mora da napravi drastičnu promenu u svom životu.

- Ja sam 11 godina bila strastveni pušač. Dnevno sam konzumirala po 20 cigareta i nisam mogla da zamislim ni sat vremena bez njih. Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu - pričala je pevačica za medije i dodala:

 

 

- Onda je u jednom momentu krenulo da me steže u grudima, počeo je glas da mi škripi i shvatila sam da hitno moram da ostavim moj tada najdraži porok – cigarete. I jesam. Jednog dana sam ustala i rekla ‘Kraj’. Kod mene je sve ili-ili. Nema između, nema postepeno.

 

 

Goga priznaje da je prolazila kroz agoniju zbog ove odluke, ali se kasnije pokazala kao jedina ispravna.

- Mesec dana sam ja prolazila kroz pakao, jela sam šta sam stigla, ugojila sam se nenormalno, bila nervozna, svađala se sa svima. Nakon tog perioda kao da cigaru nisam u životu zapalila. Sedam godina ne pušim i osećam se bolje nego ikada. Treniram svakog dana i mislim da mi i to dosta pomaže - dodala je folkerka, prenosi Blic. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading