STOJA ŠOKIRALA FANOVE: Posle ovog što im je poručila neće je oprati ni Dunav ni Sava! Mnogi komentarišu da se ponela VEOMA BAHATO!

Autor:

Zabava

27.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačia objavila pravilnik poslvanja u kome nabraja šta sve ne radi, krste joj se i kolege, koje sve za sve to izlaze u susret svojim obožavaocima.

STOJA ŠOKIRALA FANOVE: Posle ovog što im je poručila neće je oprati ni Dunav ni Sava! Mnogi komentarišu da se ponela VEOMA BAHATO!

Foto: Ata images

Stoja Novaković

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja nedavno je odlučila da postavi jasna pravila za svoje fanove, ističući da neće raditi stvari koje ne želi zarad tuđih želja.

Na društvenoj mreži X, Stoja je objavila spisak sa taksativno navedenim pravilima, naglašavajući da neće pevati besplatno, snimati video čestitke, pozdravljati ujake i tetke, dolaziti kao gost na veselja, poklanjati svoju garderobu, niti odgovarati "internet prosjacima".

 

 

- I još jednom: ne pevam za džabe, ne pevam „par pesama“, ne snimam video čestitke, ne pozdravljam ujke, tetke i daidže, ne dolazim „kao gost“ na veselja, ne poklanjam svoju garderobu, ne odgovaram internet prosjacima - napisala je Stoja na svom nalogu na mreži X, a post je podelila i na Instagram storiju, te dodala:

- Hvala na vremenu, Ljubi vas vaša Stoja Institucija!

Ova njena objava izazvala je negativne reakcije među njenim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži, koji su joj zamerili na odluci da ne poklanja garderobu, ističući da bi mogla usrećiti nekoga time.

- Ok. Ali zašto ne poklanjate garderobu, mislim čak i mi smrtnici poklanjamo i imamo garderobu koju više ne koristimo, nekome je potrebnija - pitao se jedan od njenih pratilaca, dok je drugi dodao:

- Šta vas košta da pozdravite, znate li koliko je teško usrećiti nekoga danas?!

Republika

Foto: Ata images

Stoja Novaković čvrsto stoji iza granica koje je postavila

Međutim, Stoja očigledno stoji iza svojih granica i jasno daje do znanja da drži do sebe.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbivoje

28.06.2024 08:40

U je**te, od ovog može da se rikne!