"TATA NEĆE DOĆI": Udovica Nebojše Glogovca o NAJBOLNIJEM TRENUTKU kada je ćerkici saopštila da njenog oca više NEMA!

Autor:

Zabava

27.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je preminuo 9. februara 2018. godine i iza sebe ostavio surpugu Milicu, ćerku Sunčicu i sinove iz prvog braka sa Minom, Miloša i Gavrila.

"TATA NEĆE DOĆI": Udovica Nebojše Glogovca o NAJBOLNIJEM TRENUTKU kada je ćerkici saopštila da njenog oca više NEMA!

Foto: printscreen/instagram.com

Tog 9. februara 2018. godine plakala je cela Srbija. Slavni glumac Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onologiju i radiologiju Srbije i iza sebe ostavio surpugu Milicu, ćerku Sunčicu i sinove iz prvog braka sa Minom, Miloša i Gavrila, ali i na hiljade obožavalaca njegovog lika i dela.

Udovica velikog glumca Milica Glogovac prisetila se najbolnijeg trenutka kada je svojoj maloletnoj ćerkici Sunčici saopštila da njenog tate više nema.

Republika

Foto: Promo foto

Milica Glogovac

- Kada se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulisala rečenice. Ali jasno je pitala, jedna od prvih rečenica koju je formulisala bila je kada je njega tražila - rekla je Milica Glogovac i dodala:

Potražila sam stručnu pomoć i apelujem na sve ljude da kada se osete nesigurnim potraže pomoć psihologa.

Ona je tada sa medijima podelila i savet koji je dobila od psihološkinje, a koji joj je mnogo značio, a njene reči ostavile su mnoge sa knedlom u grlu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

- Ja sam razgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu, koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da deci treba reći "istinu prilagođenu njihovom uzrastu". Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvata kao sastavni deo života. Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu - rekla je Milica i otkrila šta je tačno Sunčici govorila na njeno pitanje "gde je tata i kada će doći".

Tata nije tu, neće doći. Da li želiš da gledamo slike? - odgovorila je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading