OTKRIVEN UZROK SMRTI BILA KOBSA! Obožavaoci se opraštaju od legendarnog glumca!

Autor:

Zabava

27.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće upamćen po ulogama u filmovima "Veliki skok", "Telohranitelj" i "Noć u muzeju".

OTKRIVEN UZROK SMRTI BILA KOBSA! Obožavaoci se opraštaju od legendarnog glumca!

Foto: Byron Purvis/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Slavni Bil Kobs preminuo je u 90. godini u svom domu u Kaliforniji, a njegov menadžer je izašao u javnost i saopštio uzrok smrti legendarnog glumca.

Kobs je umro u utorak u svojoj kući u Kaliforniji, okružen porodicom i prijateljima, rekao je Kobsov pi-ar Čak I. Džons.

Verovatno je reč o prirodnoj smrti - poručio je on.

Brat preminulog glumca Tomas G. Kobs saopštio je tužne vesti.

U utorak, 25. juna, Bil je mirno preminuo u svom domu u Kaliforniji. Voljeni suprug, veliki brat, ujak, surogat roditelj, kum i prijatelj, Bil je nedavno i srećno proslavio svoj 90. rođendan okružen dragim ljudima. Kao porodicu teši nas što znamo da je Bil pronašao mir i večni počinak sa svojim nebeskim ocem - napisao je on u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

 

Obožavaoci lika i dela Bila Kobsa opraštaju se od voljenog glumca.

- "Gospodin Bil Kobs je bio izvanredan talenat, apsolutna legenda i džentlmen. On ostavlja neizbrisiv trag na televiziji, filmu i sceni. Neka počiva u večnoj moći" - samo je jedan od mnogobropjnih komentara na mrežama.

Kobs je odigrao više od 200 uloga na filmu i televiziji, a ostaće upamćen po onima u "Velikom skoku", "Telohranitelju" i "Noći u muzeju". 

Prvi put se pojavio na velikom platnu u kratkotrajnoj ulozi u filmu "The Taking of Pelham One Two Three" iz 1974. godine. Kobs se pojavljivao u televizijskim emisijama uključujući "Sopranovi", "Zapadno krilo", "Ulica Sezam" i "Dobra vremena". Bio je menadžer Vitni Hjuston u filmu "Telohranitelj" (1992) i doktor "Sunčane države" Džona Sajlesa (2002). Igrao je trenera u "Air Bud" (1997), čuvara u "Noći u muzeju" (2006) i oca u "Šou Gregorija Hajnsa".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading