JELENA GAVRILOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Glumica završila u bolnici! Odmah objasnila šta se dešava!

Autor:

Zabava

27.06.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umetnica je sve zabrinula...

JELENA GAVRILOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Glumica završila u bolnici! Odmah objasnila šta se dešava!

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Jelena Gavrilović

Glumica Jelena Gavrilović objavila je snimak iz bolničke sobe i time zabrinula fanove, ali kako je objasnila, ona je došla u bolnicu kako bi primila infuziju za imunitet.

Naime, Jelena Gavrilović posetila je jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi ojačala svoj organizam, a pratiocima se oglasila iz bolničke sobe.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Gavrilović

 

- Sad radim drugu turu, traje otprilike pola sata. Ja sam došla ovde oko 8 da primim infuziju, sad sam na pola. Prvi rezultati su mi bili super. Pored infuzije možete uzeti i suplementaciju dodatnu za jačanje organizma - rekla je Jelena.

Inače, glumica će uskoro izgovoriti sudbonosno "da" Dariju s kojim je nedavno kupila i luksuznu nekretninu.

Foto: Instagram printsceen

Jelena Gavrilović

 

- Ljubav je dobro, odlično, haljina će biti kao i ja, ekstravagantna. Za 42 godine imala sam vremana da razradim plan, nemam ga još uvek, ali čim budem imala obavestiću vas - rekla je Jelena nedavno.

Inače, glumica je otkrila nedavno da je svog sadašnjeg partnera na neki način prizvala.

Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: ‘Molim te Bože, želim da se zaljubim’. Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala - rekla je tada Jelena.

Gavrilovićeva je dodala da je Dario izuzetno lep, ali da fizički izgled nije presudio da budu zajedno.

Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i ‘najlepša saksija’ dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading