VESNA DE VINČA NOSILA OSTATKE SVOG BRATA U SEBI 21 GODINU: Embrion veličine LOPTE u njoj ostao ZAGLAVLJEN, hitno morali da je OPERIŠU!

Autor:

Zabava

27.06.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest naše novinarke ledi krv u žilama!

VESNA DE VINČA NOSILA OSTATKE SVOG BRATA U SEBI 21 GODINU: Embrion veličine LOPTE u njoj ostao ZAGLAVLJEN, hitno morali da je OPERIŠU!

Foto: PrintscreenJutjub/ Grand Magazin Tv Grand

Vesna de Vinča

Novinarka i televizijska producentkinja Vesna de Vinča nedavno je otvorila dušu i podelila sa javnošću neke neverovatne detalje iz svoje profesionalne i životne biografije. Naime, Vesna je šokirala javnost kada je otkrila da je kao embrion bila blizanac, ali da se njen brat ili sestra nisu razvili, ostavljajući u njoj loptu veličine bebine glave. Sa neverovatnom hrabrošću, Vesna je podelila da je ta lopta ostala u njoj punih 21 godinu, predstavljajući ozbiljnu životnu opasnost.

- Kao embrion bila sam blizanac, ali se moj brat ili sestra nisu razvili. Rođena sam, a u meni je ostala lopta veličine bebine glave. U njoj su bile neke dlačice i ostaci i to sam nosila u sebi punu 21 godinu - otkrila je de Vinča, preneo je Informer, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna de Vinča

- Taj brat ili sestra bliznakinja mogli su da eksplodiraju u meni, to je bilo toliko opasno. Sve se dešavalo na poslednjoj godini studija i čim su lekari to uočili, zakazali su mi hitnu operaciju. Sve je prošlo dobro. Sećam se da, kada sam se vratila kući, tetke su plakale, a ja sam im rekla da sigurno neću da umrem, da moje vreme tek dolazi i da imam mnogo toga još da uradim. Inače, u psihologiji postoji i lečenje smislom, a onaj ko na vreme ne otkrije svoj smisao i misiju, taj će ranije i umeti.

Nakon suočavanja sa smrću, Vesna je podelila detalje iz svog ljubavnog života, otkrivajući da je imala dva braka koji su obeležili različite faze njenog života. Bila je udata za Milana Langa, od kojeg se razvela, a potom i za Predraga Vitasa. Njihova ljubav prekinula je njegova smrt.

- Lango me je jurio i nije mi davao mira. Bio je 20 godina stariji od mene, moji su poludeli kada sam saopštila da hoću da se udam za njega. Venčao nas je Bata Živojinović, a ja sam se udala u crnini, nisam imala venčanicu. Kao da sam predvidela šta će se na kraju desiti - prisetila se Vesna i bez zadrške otkrila tajne tog braka:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna de Vinča

Brak s Langom je bio boemija. On, ekipa i ja smo non-stop bili pijani. Mislila sam da je to neki koncept života jer je Lango umeo da režira život. Međutim, ograničavao me je i nije mi davao da se razvijam, pa sam se od njega razvela.

- Vitas je bio tip antičkog muškarca. Imali smo ozbiljan intelektualni odnos ispunjen strastima. Vezu smo otpočeli umom stanu i te noći smo se ljubili punih pet sati. Vitas se razveo zbog mene, ali nisam ja rasturila njegov brak, to je već bilo završeno… On je od mene bio stariji 10 godina, bio mi je urednik na RTS-u, a u mene se zaljubio zbog jednog teksta koji sam objavila u magazinu “Duga”. Nije mi ništa branio, bio je moj veliki učitelj - priča de Vinča i rekla da joj se se posle njegove smrti desila još jedna velika ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading