NINA ĐOGANI ŠOKIRALA FOTKOM IZ KREVETA! Sa dečkom uradila jednu stvar, pa poslala kratku poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opisu fotografije Nina je kratko napisala: "Volim te puno bebo".

NINA ĐOGANI ŠOKIRALA FOTKOM IZ KREVETA! Sa dečkom uradila jednu stvar, pa poslala kratku poruku! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nina Đogani, ćerka densera Gagija Đoganija i pevačice Anabele Atijas, nedavno je izazvala pažnju javnosti objavom fotografija sa svojim dečkom koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru.

Na njenom Instagram profilu mogu se videti intimni trenuci koje je par delio dok je dečko još uvek bio na slobodi. Fotografija na kojoj su zajedno u krevetu privukla je posebnu pažnju, prikazujući momka bez majice kako se naslanja na Ninino rame, dok je lice prekriveno emotikonom plavog srca. U opisu fotografije Nina je kratko napisala: "Volim te puno bebo".

Foto: Instagram printsceen

Nina Đogani sa momkom

 

Podsetimo, Nina je nedavno uhvaćena kako posećuje dečka u zatvoru, a ona je potom progovorila na tu temu:

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste, uslikana sam tamo gde sam uslikana... Krivo mi je što sam uslikana tamo jer, jednostavno, krvo mi je što tamo moraju da nas slikaju - kazala je Nina.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Nina Đogani sa momkom

 

Pored medijske pažnje usmerene na njen odnos sa dečkom, Nina Đogani nedavno je završila srednju školu. Tim povodom, prisustvovala je maturskom večeru na kojoj je zablistala u crnoj korset-haljini sa perjem. Tokom te večeri, Nina je napravila nekoliko fotografija i snimaka, koje je potom podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ove fotografije i objave izazvale su različite reakcije javnosti, a Nina Đogani i dalje privlači pažnju svojim aktivnostima na društvenim mrežama i van njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading