SELEKTOR ŠPANIJE GRMEO NAKON UTAKMICE: Trebao je da bude penal za nas!

Autor:

Sport

05.09.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se odlično pokazala!

SELEKTOR ŠPANIJE GRMEO NAKON UTAKMICE: Trebao je da bude penal za nas!

Foto: Republika.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Luis de la Fuente, izrazio je nezadovoljstvo nakon remija sa Srbijom (0:0) na startu Lige nacija. Istakao je da je Srbija pravila probleme iz kontranapada u prvom poluvremenu, ističući odličnu igru srpskog golmana.

- Srbija nam je u prvom poluvremenu pravila probleme iz kontranapada. Golman Srbije je bio odličan. Želja Srbija je bila da odbrani gol i stavila nas je u tešku situaciju - rekao je De la Fuente.

Uprkos neuspehu da postignu gol, španski selektor veruje da će njegov tim pokazati pravo lice u narednom susretu. Istakao je da su imali prilike i stvorili šanse, ali da nisu uspeli da ih iskoriste, te da su bili sporiji nego inače. S obzirom na početak sezone, De la Fuente veruje da će igrači već u nedelju protiv Švajcarske pružiti znatno bolju igru.

Foto: Republika.rs

Luis de la Fuente

- Imali smo prilike, pravili smo neke šanse i imali situacije, ali nismo ih koristili, bili smo sporiji nego inače. Početak je sezone, igrači ulaze u ritam, verujem da ćemo već u nedelju biti mnogo bolji u Švajcarskoj - dodao je strateg Španije.

Selektor Španije dobio je žuti karton zbog protesta pred kraj meča, a nije propustio priliku da objasni razlog svog nezadovoljstva.

- Meni je delovalo da je sudija trebalo da dosudi penal za nas i to bi promenilo tok igre i ishod meča, protestvovao sam jer je iz moje pozicije delovalo da je to bio prekršaj za penal -zaključio je De la Fuente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading