BILO JE GAŽENJA: Piksi objasnio zbog čega je Erakovića izveo na poluvremenu!

Autor:

Sport

06.09.2024

00:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao sam opravdani strah da igra sa kartonom protiv Nika Vilijamsa - jasan je Stojković.

BILO JE GAŽENJA: Piksi objasnio zbog čega je Erakovića izveo na poluvremenu!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 0:0 protiv selekcije Španije u okviru prvog kola A divizije Lige nacija na "Marakani". Selektor "orlova", Dragan Stojković održao je konferenciju za medije nakon meča sa prvakom Evrope. Piksi se dotakao odluke da na poluvremenu izbaci iz igre Strahinju Erakovića.

- U ranoj fazi je dobio žuti karton zbog faula nad Olmom. To je bilo nešto baš na početku, ali je bilo gaženje. Imao sam opravdani strah da igra sa kartonom protiv Nika Vilijamsa, da bi moglo da dođe do nekog proklizavanja i to bi značilo da igramo sa igračem manje - poručio je Stojković.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Srbija je još jednom pokazala da poseduje talente koji su spremni da se izbore sa najjačim ekipama, a energija i entuzijazam mladih igrača obećavaju svetlu budućnost za fudbalsku reprezentaciju. Ovaj remi sa Španijom će biti upamćen kao veliki uspeh za "orlove" i kao podstrek za dalje takmičenje.

Srbija se pored Španije nalazi grupi još sa Danskom i Švajcarskom. Naredni duel naš nacionalni tim očekuje protiv Danaca za tri dana u Kopenhagenu, a to će biti idealna prilika da se osvetimo toj ekipi za onu utakmica sa Evropskog prvenstva. "Orlovi" su pokazali veoma hrabru partiju protiv prvaka Evrope, a novi igrači su pokazali da su gladni pobeda i uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading