MORATE DA ZNATE JEDNU VELIKU ISTINU! Stojković imao posebnu poruku za javnost!

Autor:

Sport

06.09.2024

00:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde se igra srcem, emocijom, strašću, tamo u klubovima igrate za novac - poručuje Piksi.

MORATE DA ZNATE JEDNU VELIKU ISTINU! Stojković imao posebnu poruku za javnost!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 0:0 protiv selekcije Španije u okviru prvog kola A divizije Lige nacija na "Marakani". Selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za mediju nakon meča sa prvakom Evrope. On je imao posebnu poruku za javnost.

- Javnost, kao javnost, mnogo očekuje. Ali mora da zna jednu veliku istinu: da dajemo sve od sebe. I ja kao trener i igrači koji istrči, oni kao rezerve. Ta vrsta pristupa mora biti nagrađena i imati podršku. Ne smemo biti negativni. To je sport. Morate da ostavite srce na terenu, ali i da osetite tu podršku. Ljudi su ovakvi ili onakvi, ali ja neću ulaziti u to blato. Tako sam vaspitan, ali ima mnogo onih kojima bih mogao da odgovorim. Neću im replicrati preko medija, a mediji su opet tu da daju svoj sud, dali se greši u sastavu tima, u taktici. Kritika je uvek dobro došla - rekao je Piksi i nastavio:

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

- Poštujem svačije mišljenje, ali javnost mora da zna da dajemo sve od sebe kada nosimo dres sa državnim grbom, kada slušamo himnu. To je poseban osećaj. Momci su u 90 odsto onoga što sam tražio od njega to i pokazali. Ja kao trener imam punu satisfakciju, a na vama kao medijima je da procenite i date svoje komentare. Postoje dve stvari koje se razlikuju, igranje za klub i za reprezentaciju. To nikada nije bilo isto - istakao je Stojković.

Piksi poručio da se za reprezentaciju igra srce, a za klubove zbog para.

- Ovde se igra srcem, emocijom, strašću. Tamo u klubovima igrate za novac i te neke papire koje ste potpisali. Ova mladost je pokazala hrabrost i tu drskost. Hteli smo čak i da pobedimo utakmicu, to je i draž fudbala. Momci zaslužuju sve čestitke i da ih malo pohvalite, ako vam nije teško. To će im značiti, siguran sam - jasan je sleketor Srbije.

Srbija je još jednom pokazala da poseduje talente koji su spremni da se izbore sa najjačim ekipama, a energija i entuzijazam mladih igrača obećavaju svetlu budućnost za fudbalsku reprezentaciju. Ovaj remi sa Španijom će biti upamćen kao veliki uspeh za "orlove" i kao podstrek za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading