ODBRANILI SMO GRB NAŠE ZEMLJE! Kapiten puca od samopouzdanja nakon remija sa Špancima!

Autor:

Sport

05.09.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarili smo vrhunski rezultat i iznenadili sve - jasan je Milenković.

ODBRANILI SMO GRB NAŠE ZEMLJE! Kapiten puca od samopouzdanja nakon remija sa Špancima!

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je vrhunski rezultat protiv reprezentacije Španije u prvom meču Lige nacija, izvlačeći ogroman bod odigrajući hrabro u Beogradu. Iako su imali brojne kadrovske probleme, "Orlovi" su odigrali najbolji meč još od pobede nad Portugalom u Lisabonu, šokirajući šampiona Evrope.

Ključni igrači u odbrani Srbije bili su Nikola Milenković i Pavlović, a Milenković je istakao da su ostvarili vrhunski rezultat i iznenadili sve, te da je osećala neverovatna energija na terenu.

- Ostvarili smo vrhunski rezultat i iznenadili sve. Igrali smo protiv najbolje ekipe u Evropi, oni su šampioni, u prvom poluvremnu smo imali šanse i za gol. Odbranili smo grb naše zemlje u drugom delu igre, osećala se neverovatna energija. Momci su ostavili poslednji atom snage za Srbiju i ljude koji su došli da nas podrže - rekao je Milenković i dodao:

- Velika čast i ogromna odgovornost biti kapiten Srbije - najviša tačka u karijeri. Pažnja treba da bude usmerena na sve ove momke, ostvarili smo dobar rezultat i odigrali utakmicu na visokom nivou u tehničkom planu - poručio je kapiten Srbije. 

Srbija je još jednom pokazala da poseduje talente koji su spremni da se izbore sa najjačim ekipama, a energija i entuzijazam mladih igrača obećavaju svetlu budućnost za fudbalsku reprezentaciju. Ovaj remi sa Španijom će biti upamćen kao veliki uspeh za "orlove" i kao podstrek za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading