PRAVI HOLIVUDSKI PAR! Mirka i Vujadin zasenili sve prisutne na svadbi Cecinog bivšeg i misice - OVAJ DETALJ NA GLUMICI SU SVI PRIMETILI! (FOTO)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

06.09.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića svakako je jedan od najuzbudljivijih događaja u svetlu javnih ličnosti, a prizori sa ovog veselog okupljanja odišu toplinom i srećom.

PRAVI HOLIVUDSKI PAR! Mirka i Vujadin zasenili sve prisutne na svadbi Cecinog bivšeg i misice - OVAJ DETALJ NA GLUMICI SU SVI PRIMETILI! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka

Danas je u najprestižnijem restoranu u Beogradu održana svadba Jovane Ljubisavljević, bivše misice i zadrugarke, i njenog izabranika Bogdana Srejovića, poznatog ugostitelja. Izvor radosti na ovom veselom događaju bio je i dolazak prvih zvanica, među kojima su se istakli Bogdanova ćerka Iskra, kao i glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić.

Jovana u venčanici kao iz bajke

Jovana Ljubisavljević, koja je u blaženom stanju, zablistala je u venčanici koja je očarala sve prisutne. Njen trudnički sjaj upotpunio je izgledom koji je odisao elegancijom i sofisticiranošću.

Bogdan u crnom odelu

Bogdan Srejović, ugostitelj i srećni mladoženja, odabrao je klasično crno odelo za ovu svečanu priliku. Njegov stajling bio je jednostavan, ali besprekorno stilizovan.

Zanimljivosti o zvanicama

Među zvanicama se istakla glumica Mirka Vasiljević, koja je privukla pažnju svojim izgledom i stajlingom. Ona je za ovu prilik odabrala štiklice, leopard haljinu i zlatne detalje, oji su svima odvukli pažnju. Njen suprug, poznati fudbaler Vujadin Savić, takođe je bio u centru pažnje svojom elegantnom pojavom.

Foto: Republika.rs

Mirka Vasiljević

Bogdan i Jovana već venčani, očekuju dečaka

Podsetimo se da su Bogdan i Jovana već venčani u manastiru Gračanica, a nakon ceremonije su saopštili radosnu vest da očekuju prinovu. Posebno emotivan trenutak bio je kada su otkrili pol bebe, saopštivši da će postati roditelji dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading