PALMA: U HANIOTI STIGLA DELEGACIJA OD 650 ČLANOVA IZ SRBIJE!

Autor:

Vesti

05.09.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi gradjani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu.

PALMA: U HANIOTI STIGLA DELEGACIJA OD 650 ČLANOVA IZ SRBIJE!

Foto: Republika

Pre nekoliko dana u Skupštini grada Jagodine održana je konferencija za novinare povodom odlaska 650 – člane delegacije u Grčku, u grad Hanioti. Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma govorio je tada o značaju ovakvih poseta, koje grad Jagodina organizuje u kontinuitetu već 18 godina i sve o trošku donatora, a sada se oglasio i potvrdio sve što je najavio.

Republika

Foto: Republika

 

Naime, Palma je istakao da je delegacija od 650 članova, danas stigla u Hanioti.

- U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine, 650  članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi vise udruženja iz Jagodine, udruženja pcelara, gljivara, kinoloskog društva, dobrovoljni davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima - rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma u ukljucenju za TV Prva i dodao:

-  I želim da istaknem da je Grčka ubedljivo najbolja država za letovanje za gradjane Srbije, jer je Grčka prijateljski država Srbiji I siguran sam da premijer Micotakis nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Republika

Foto: Republika

 

Dragan Markovic Palma je istakao da je Srbija danas za svako poštovanje.

- Srbija je danas jedna od država u svetu sa najvećim ekonomskim rastom i zato Aleksandar Vučić ima ogromno poverenje gradjana Srbije. Sve ono što je Aleksandar Vučić predstavio kao program još kada je bio premijer sve je i realizovano. Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi gradjani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu. Da je to tako dokazuje i cinjenica da su dva najveca lidera Evropske unije Makron i Solc razgovarali sa nasim predsednikom, koji je podjednako postovan kao i nasa drzava i na zapadu i na istoku - rekao je Palma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading