SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Ove delove grada zaobilazite u punom luku!

Autor:

Vesti

05.09.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolone vozila su duge i na isključenju sa Mosta na Adi prema Topčiderskom parku, kao i u ulici Teodora Drajzera.

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Ove delove grada zaobilazite u punom luku!

Foto: naxi kamere/printscreen

Danas poslepodne Beograd je suočen s ozbiljnim saobraćajnim kolapsom. Gužve su prisutne gotovo svuda u gradu, sa najvećim zagušenjem na glavnim saobraćajnicama.

Kao i svakog dana, most Gazela je pretrpan, posebno u pravcu ka centru grada, dok se vozila otežano kreću i kod Mostarske petlje. Slična situacija je i na Autokomandi, posebno u pravcu ka gradu.

Kolone vozila su duge i na isključenju sa Mosta na Adi prema Topčiderskom parku, kao i u ulici Teodora Drajzera.

Međutim, na Pančevačkom mostu i Slaviji trenutno nema značajnijih gužvi, te su ove lokacije prohodne.

Podsećamo, u blizini Autokomande, nedaleko od centralne autobuske stanice na Novom Beogradu, uskoro će biti otvoreno novo autobusko stajalište "Jug". Ovo stajalište će omogućiti putnicima da udobnije čekaju međugradske i prigradske autobuse, kao i turističke autobuse i ekskurzije.

Stajalište će biti potpuno uređeno i bezbedno, sa posebnom pažnjom posvećenom potrebama putnika. Gradski sekretar za saobraćaj, Bojan Bovan, ističe da će stajalište biti prilagođeno svim putnicima, uz posebnu pažnju posvećenu kontroli i bezbednosti. Osim toga, biće uspostavljena posebna autobuska linija koja će olakšati dolazak putnicima koji žele da dođu do Kliničkog centra ili Fonda PIO.

Već je započeto uređenje stajališta "Jug", a deo stajališta već je asfaltiran, postavljeni su ivičnjaci, kao i obeležena parking mesta. Očekuje se da će stajalište biti otvoreno krajem meseca, a do tada će biti poznato koje linije će ovuda prolaziti.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading