ŠPANSKI SELEKTOR STRAHUJE OD SRPSKE REPREZENTACIJE! "Na EP su izgubili samo od Engleske, to dosta govori"

Autor:

Sport

04.09.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski selektor istakao je da njegova ekipa teži novim pobedama i dokazivanju.

ŠPANSKI SELEKTOR STRAHUJE OD SRPSKE REPREZENTACIJE! "Na EP su izgubili samo od Engleske, to dosta govori"

Foto: Tanjug/AP

Luis de la Fuente, selektor fudbalske reprezentacije Španije, izrazio je veliko poštovanje prema srpskom timu, ističući da smatra da je Srbija fenomenalna ekipa. De la Fuente je pohvalio srpske Orlove zbog njihovog plasmana u prvu grupu Lige nacija, kao i zbog činjenice da su na Evropskom prvenstvu izgubili samo od Engleske, što svedoči o njihovom kvalitetu. Takođe, istakao je da srpski tim poseduje dosta međunarodno afirmisanih igrača, te da se raduje utakmici na "legendarnom stadionu" protiv ekipe koja ima mnogo toga da ponudi.

- Mislim da je srpska reprezentacija fenomenalna. Uspeli su da se kvalifikuju u prvu grupu Ligu nacija. Srbija je na Evropskom prvenstvu izgubila samo od Engleske, što dosta govori. Ima dosta međunarodno afirmisanih igrača. Zahvalan sam što se uopšte misli da ćemo lako da ih dobijemo, ali to je daleko od istine. Radujem se što ćemo imati priliku da igramo da ovako legendarnom stadionu protiv ekipe koja još uvek ima šta da ponudi - izjavio je De la Fuente na konferenciji za medije.

Španski selektor istakao je da njegova ekipa teži novim pobedama i dokazivanju, te da je gladna rezultata i željna usavršavanja.

Republika

Foto: Profimedia

Luis de la Fuente

 

- Ovo je ekipa gladna rezultata, željna usavršavanja i dokazivanja. Vidim im na licima da su željni pobeda i rezultata. Ovaj tim tek treba da pokaže svoj potencijal. Nema konformizma, niti opuštanja. Želimo rezultate - rekao je De la Fuente.

Selektor je takođe potvrdio da će Lamin Jamal biti u konkurenciji za utakmicu protiv Srbije.

- Dobio je jedan ozbiljniji udarac, ali na pregledima je ustanovljeno da je sve dobro i da ga imamo na raspolaganju. Veoma je miran i stabilan dečko. Ponaša se jako zrelo, mi kao tim njemu vraćamo mirnošću. Mnogo nam znači njegovo prisustvo - poručio je De La Fuente.

Fudbaleri Srbije će se suočiti sa aktuelnim šampionom Lige nacija, Španijom, u četvrtak od 20:45 u Beogradu, na početku takmičenja u Ligi A u Grupi 4. Druga utakmica zakazana je za 8. septembar u Kopenhagenu, gde će se Srbija sastati sa Danskom od 18 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading