NOVA RADNA MESTA I DUGAČAK SPISAK BENEFITA: Sve o uslovima koje nudi kompanija MERCATOR-S

Autor:

Vesti

04.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Mercator-S zaposliće više od 200 ljudi u najnovijem Logističko-distributivnom centru, koji se nalazi na Novom Beogradu, kao i u prodavnicama IDEA i Roda širom zemlje.

NOVA RADNA MESTA I DUGAČAK SPISAK BENEFITA: Sve o uslovima koje nudi kompanija  MERCATOR-S

Foto: Mercator S

Merkator S zapošljava

Ova ambiciozna inicijativa oslikava posvećenost kompanije kontinuiranom unapređenju radnih uslova i proširenju spiska izvanrednih benefita, koji uključuju sve, od fleksibilnih slobodnih dana do besplatnih sistematskih i specijalističkih pregleda.

Novi moderni Logističko-distributivni centar, kreiran u skladu sa svetskim standardima nije samo najveća investiciju u istoriji kompanije Mercator-S, sa ukupnim ulaganjima od 20 miliona evra, već i dokaz njenog kontinuiranog truda da stvori radno okruženje koje nagrađuje posvećenost svojih radnika. U prilog tome govori i činjenica da je ova kompanija u proteklih godinu dana povećala plate zaposlenima u sektoru logistike za više od 20%.

Pored povećanja, kompanija Mercator-S ulaže dodatne napore kako bi obezbedila benefite svim zaposlenima, koji će im omogućiti da rastu i razvijaju se zajedno sa kompanijom, ali koji će istovremeno doprineti da svi zaposleni uspostave savršen balans privatnog i poslovnog života.

Republika

Foto: Mercator S

Benefiti koje dobijate zaspolenjem u Merkator S

Na izuzetno dugačkom spisku benefita su i besplatni sistematski i specijalistički pregledi po izboru, dodatnih 5 slobodnih dana za tate u odnosu na zakonski dodeljene nakon izlaska bebe iz porodilišta, slobodan dan za polazak deteta u prvi razred i poklon paketi za sve đake prvake, dva dodatna slobodna dana za privatne potrebe, koji se mogu koristiti bilo kada u toku godine, postepeni povratak na posao nakon dužeg odsustva, promena pozicije u okviru kompanije, mogućnost napredovanja, jubilarne nagrade i još mnogo drugih benefita.

- Naš primarni cilj je da obezbedimo radno okruženje koje ne samo da ispunjava, već i premašuje očekivanja zaposlenih. Svesni smo koliko su na primer dodatni slobodni dani važni za sve, kao i koliko sistematski i specijalistički pregledi mogu uticati na kvalitet života. Ove i mnoge druge pogodnosti pružaju našim timovima ne samo dodatnu fleksibilnost u balansiranju profesionalnih i ličnih obaveza, već i sigurnost i podršku kada je reč o njihovom zdravlju i sveobuhvatnoj dobrobiti - navodi direktor Sektora skladišta u poslovnom području logistike Stevan Nenadović.

Kako bi se dobar glas o dugačkom spisku benefita čuo što dalje, kompanija je osmislila jedan zanimljiv izazov za svoje zaposlene. Naime, oni su pozvani da pročitaju ceo spisak benefita od početka do kraja, ali u samo trideset sekundi. Jedan od prvih koji se na taj izazov odvažio je komisionar u Mercator-S Logističko-distributivnom centru Momčilo Banjeglavić, a njegov pokušaj pogledajte na videu u nastavku.

https://youtube.com/shorts/spAsWoVnmQY

Ako i vi želite da pročitate ceo spisak benefita i informišete se o svim prednostima rada u kompaniji, imaćete mnogo više vremena, i dovoljno je samo da kliknete OVDE. A ako nakon toga budete želeli i da se pridužite Mercator-S timu, kliknite OVDE i pogledajte koje su sve otvorene pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading