OPERACIJA MRAK! SRBIJI HOĆE DA UGASE STRUJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

04.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OPERACIJA MRAK! SRBIJI HOĆE DA UGASE STRUJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Ata Images, Profimedia

Srpski telegraf u izdanju za sredu 4. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

 

  • OPERACIJA MRAK! SRBIJI HOĆE DA UGASE STRUJU!

U toku je svojevrsna akcija navodnih ekoloških aktivista i opozicionara koja ima za cilj ne samo ekonomsko zaustavljanje zemlje već i dovo|enje celog energetskog sistema pod znak pitanja. Pošto je posle 12 godina uvidela da ne može politički da sruši predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opozicija je prešla na pokušaj ekonomskog udara - pokušaj zabrane kopanja litijuma, što je razvojna šansa Srbije, ali i blokiranje izvora iz kojih Srbija dobija (rudnici) ili bi mogla da dobija (nuklearne energije) električnu energiju!

 

  • NA IVICI RATA...! AMERI MADURU OTELI AVION

Vlasnik "Tvitera", "Spejseksa", "Starlinka" i "Tesle" Ilon Mask zapretio je brazilskom predsedniku Luli da Silvi da će mu Amerika zapleniti službeni avion baš kao što je lider Venecuele Nikolas Maduro ostao bez svog falkona 900 zbog kršenja sankcija.

 

  • MISTERIJA KAKO JE UMRO LUKA! Obducenti daju poslednju reč!

Od nesre}nog Luke Vuksanovića (26) porodica i prijatelji opraštali su se juče na društvenim mrežama nakon što je postalo izvesno da je njegovo telo na|eno prekjuče oko 100 metara od mesta gde je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću na putu ka Mladenovcu. Ključno pitanje kako je stradao i dalje je bez odgovora.

 

 

  • OTKRIVAMO! JEDINA ŽELJA KOJU BORA NIJE OSTVARIO!

Bora je imao neostvarenu želju, odnosno, dugo je planirao da kupi kuću na Goliji, jer mu je to, pored planina oko Čačka jedna od najlepših, ali ga je bolest preprano u tome sprečila.

 

DANAS POKLON: POTROŠAČKA PATROLA! Jakobs gramaža baš velika blamaža

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 4. septembar 2024.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading