BRNABIĆ O TERORU KURTIJA NA KOSMETU! Predsednica Skupštine Srbije pohvalila Vučića: "Narod mu je na prvom mestu"

Autor:

Vesti

04.09.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je rekla, Srbija neće nikad imati takvog lidera kao što je Vučić

BRNABIĆ O TERORU KURTIJA NA KOSMETU! Predsednica Skupštine Srbije pohvalila Vučića: "Narod mu je na prvom mestu"

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ono što radi premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti stravično i da predstavlja otvoreno etničko čišćenje.

- Sa jedne strane moram da kažem da je lepo što to svi osuđuju, mislim, i Sjedinjene Američke Države i Evropska unija, ali pitanje je da li je to dovoljno - rekla je Brnabić za TV Prva.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Skupštine Srbije, Ana Brnabić

Ocenila je skandaloznim ono što rade, kako je rekla, određeni uglavnom, tajkunski mediji i njihovi analitičari, a suština tog delovanja je da šta god uradi vlast u Srbiji, a pre svega predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da nikada nije Kurti kriv, nego je uvek kriv Vučić.

- Kada reagujemo recimo podizanjem vojne gotovosti, onda kukaju da smo ratni huškači i da stvaramo nestabilnost i da je to tuk na luk, a kada ne nego se oslanjamo na diplomatiju- a u ovom trenutku, verujte i Aleksandar Vučić i predsednik vlade Miloš Vučević i svi ostali ozbiljno rade, to je jedna mašinerija koja radi u pozadini da sve to adresira, onda ni to nije dobro i nije dovoljno - istakla je ona.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije

Vučić odlaskom u Podrinje pokazuje da mu je narod na prvom mestu

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da spremnost i želja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će od danas do 9. septembra boraviti u Podrinju, da razgovara sa narodom o projektu "Jadar" ruši sve kampanje lažnih vesti i da Vučić i tim gestom pokazuje da mu je narod na prvom mesto i da će prvo slušati narod.

- Ali ta sposobnost, spremnost Aleksandra Vučića i njegova želja da razgovara sa narodom, u stvari ruši sve te kampanje lažnih vesti i mnogo više i bolje nego što bilo ko drugi od nas radi gostovanjem u medijima, na društvenim mrežama, ili bilo šta drugo. I tako će biti u narednih nedelju dana. I onda je Vučić rekao - ok, sad idem, sedam dana ću biti tamo i razgovaraću sa ljudima, ko želi da dođe da me vidi, neka dođe da me vidi - navela je Brnabićeva gostujući na Prvoj.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Ana Brnabić na konferenciji za novinare

Naglasila je da to potvrđuje i ono što je rekla kada je ranije otišao u Mali Zvornik da razgovara sa građanima o litijumu - da Srbija neće nikad imati takvog lidera kao što je Vučić.

- Ja sam večeras u Loznici i verujem u narednih nekoliko dana nekoliko puta i čitav kabinet predsednika i predsednik. Ja se ponosim što radim uz njega i sa njim jer takvog čoveka mi zaista neće imati narednih 300 godina i neverovatno u stvari koliko on i ovaj put i ovim gestom pokazuje da mu je narod na prvo mesto i da će prvo slušati narod i da će se prvo starati o tome da život i bezbednost, životna sredina i zdravlje građana budu zaštićeni - rekla je Brnabićeva, preneo je Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading