OTKAZALI DOLAZAK U BEOGRAD ZBOG POVREDE, PA UHVAĆENI KAKO TRENIRAJU! Da li su povređeni ili ipak uvređeni?

Autor:

Sport

04.09.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se kontroverze kada su Mitrović i Milinković-Savić snimljeni kako treniraju u trening centru Al Nasra.

OTKAZALI DOLAZAK U BEOGRAD ZBOG POVREDE, PA UHVAĆENI KAKO TRENIRAJU! Da li su povređeni ili ipak uvređeni?

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Posle okupljanja reprezentacije Srbije, selektor Dragan Stojković Piksi izneo je svoje viđenje situacije, ali je odlučio da zadrži mišljenje za sebe. Suočen sa mnogobrojnim izostancima standardnih igrača poput Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, Stojković je morao da se suoči sa izazovom sastavljanja tima za mečeve sa Španijom i Danskom.

Među prvima koji su otkazali dolazak u reprezentaciju su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, opravdavajući svoje izostanke povredama. Ipak, javnost je bila iznenađena kada su saznali da su obojica igrali utakmicu za svoj klub dan pre negativnog odgovora selektoru. Takođe, i Dušan Vlahović je otkazao dolazak zbog privatnih razloga, iako je igrao za Juventus tokom vikenda.

 

 


Pojavile su se kontroverze kada su Mitrović i Milinković-Savić snimljeni kako treniraju u trening centru Al Nasra, iako su prethodno opravdali svoje izostanke povredama. Ovo je izazvalo sumnje u njihove povrede i postavilo pitanje šta će selektor Stojković reći povodom ovih dešavanja.

Na taj način, situacija oko reprezentacije Srbije i izostanaka ključnih igrača postaje sve intrigantnija i otvara se prostor za spekulacije i pitanja o transparentnosti i iskrenosti povreda igrača.

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje svoje učešće u Ligi nacija duelom sa reprezentacijom Španije, koji će se odigrati 5. septembra na stadionu Rajko Mitić, poznatijem kao Marakana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading