BRUTALNO UBIJENA U PODRUMU KUĆE! Misterija SMRTI najlepše devojčice (6) još uvek traje! Umirala je u MUKAMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.06.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle su gotovo tri decenije od ovog strašnog događaja

BRUTALNO UBIJENA U PODRUMU KUĆE! Misterija SMRTI najlepše devojčice (6) još uvek traje! Umirala je u MUKAMA! (VIDEO)

Foto: DH Studio / Zuma Press / Profimedia

Prošlo je skoro 28 godina otkako je Džon Benet Remzi pronađena mrtva u podrumu porodične kuće u Koloradu, a slučaj i dalje intrigira javnost.

Džon Benet, tada šestogodišnja učesnica izbora za mis, bila je žrtva seksualnog zlostavljanja, brutalnog prebijanja i davljenja, dan nakon Božića 1996. godine.

Do danas, niko nije optužen za ovo strašno delo, ostavljajući prostor za brojne teorije o mogućim počiniocima.

Jedan od ključnih detalja vezanih za ovaj slučaj jeste poruka o otkupnini pronađena u porodičnom domu.

Na bloku papira pronađenom sa flomasterom koji je pripadao porodici, pisalo je da tražioci zahtevaju 118.000 dolara kako bi vratili Džon Benet.

Ovaj iznos bio je identičan Džonovom bonusu na poslu. Međutim, nijedan osumnjičeni nije identifikovan u vezi sa ovom porukom.

Jedna od teorija koja je privukla pažnju javnosti odnosi se na Džon Benetinog starijeg brata Burka, koji je tada imao devet godina.

Iako policija u Bolderu nikada nije označila Burka kao osumnjičenog, dokumentarna emisija CBS-a iz 2016. godine iznela je teoriju da je upravo on udario svoju sestru u glavu baterijskom lampom.

Međutim, Burkov advokat je istakao nameru da podnese tužbu protiv CBS-a, nazvavši seriju "gnusnim televizijskim napadom".

Postojao je i niz potencijalnih osumnjičenih u ovom slučaju. Jedan od njih bio je Majkl Helgot, čiji su otisci cipela bili slični otiscima pronađenim na mestu zločina.

Međutim, Helgot je preminuo 1997. godine, izvršivši samoubistvo, pre nego što je policija uspela da ga ispita u vezi sa ovim slučajem.

Drugi potencijalni osumnjičeni, Aleksis Rajh, dao je šokantno priznanje ubistva, da bi kasnije njegova bivša supruga demantovala njegove tvrdnje, tvrdeći da su bili u Alabami tokom Božića 1996. godine.

Iako je prošlo gotovo tri decenije od ovog strašnog događaja, ubistvo Džon Benet Remzi i dalje ostaje nerešena misterija.

Džon, sada 81-godišnjak, izrazio je nadu da će napredak u DNK tehnologiji dovesti do konačnog razrešenja ovog slučaja.

- Samo želim da se identifikuje... Želim da znam zašto. Zašto je to uradio? - rekao je Džon u intervjuu za Pipl magazin, oslikavajući duboku potrebu za pravdom i razrešenjem ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading