TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU! Pao AVION, udario u saobraćajni znak! Ima povređenih!

Autor:

Svet

17.06.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto pada aviona izašle su hitne službe

TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU! Pao AVION, udario u saobraćajni znak! Ima povređenih!

Foto: Printscreen/X

Danas se desila teška avionska nesreća u američkoj državi Kolorado, u kojoj su dve osobe teško povređene.

Mali dvomotorni avion "Tecnam P2006T" srušio se u blizini grada Larkspera, oko 64 kilometra južno od glavnog grada Kolorada, Denvera.

Nesreća se dogodila nakon što je avion udario u znak na auto-putu, saopštila je policija, a Federalna uprava za civilno vazduhoplovstvo najavila je istragu o uzrocima pada aviona zajedno sa Nacionalnim odborom za bezbednost saobraćaja.

Učestalost avionskih nesreća u Koloradu

Ova nesreća se dogodila nešto više od nedelju dana nakon sličnog incidenta u predgrađu Denvera, kada je mali avion pao u dvorište kuće, rezultirajući hospitalizacijom četiri osobe, od kojih je jedna kasnije preminula.

Ovi uzastopni incidenti podižu zabrinutost u vezi sa bezbednošću vazdušnog saobraćaja u Koloradu.

Reakcija i istraga

Policija je odmah reagovala nakon pada aviona i pružila pomoć povređenima.

Federalna uprava za civilno vazduhoplovstvo najavila je da će sprovesti detaljnu istragu kako bi utvrdila uzroke ove nesreće.

Ovakvi događaji podsećaju na važnost stalnog unapređenja bezbednosnih mera u vazdušnom saobraćaju i redovnog održavanja vazduhoplova.

Posledice nesreće

Ovi tragični događaji imaju ozbiljne posledice po povređene osobe, njihove porodice i zajednicu.

Povrede nastale u avionskim nesrećama često zahtevaju dugotrajno lečenje i oporavak, stoga je važno pružiti podršku žrtvama i njihovim porodicama u ovim teškim trenucima.

Bezbednost vazdušnog saobraćaja

Incidenti poput ovog podsećaju nas da bezbednost vazdušnog saobraćaja zahteva stalnu pažnju i unapređenje sistema kako bi se smanjio rizik od nesreća.

Nadležne institucije i stručnjaci iz oblasti vazduhoplovstva treba da nastave da rade na unapređenju bezbednosnih standarda kako bi se smanjila verovatnoća ovakvih tragičnih događaja u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading