POZNATI GLUMAC POGINUO NA RATIŠTU! Glumio u čuvenom HOROR filmu, pa otišao u rat kao DOBROVOLJAC! (FOTO)

Autor:

Svet

21.06.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov doprinos umetnosti će ostati neizbrisiv, a njegova hrabrost i predanost na frontu će biti upamćena kao primer nesebične hrabrosti i požrtvovanosti

POZNATI GLUMAC POGINUO NA RATIŠTU! Glumio u čuvenom HOROR filmu, pa otišao u rat kao DOBROVOLJAC! (FOTO)

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Printscreen/Youtube

Poznati ruski glumac Leonid Gusarov (51) nažalost je poginuo u borbama u Ukrajini, što je potvrdila vest koju je objavila Dečja umetnička škola Žukovski.

Uprava škole je istakla da je Gusarov dobrovoljno otišao na front u avgustu 2023. godine, gde je nažalost herojski izgubio život izvršavajući borbene zadatke.

Umetnički put i doprinos pozorištu i filmu

Leonid Gusarov je rođen 13. februara 1973. godine u Angarsku, a svoju glumačku karijeru započeo je kao tinejdžer u lokalnom pozorištu.

Kasnije se pridružio umetničkoj školi Žukovski 2012. godine, gde je osim što je glumio, radio i kao nastavnik na pozorišnom odseku.

Na pozorišnoj sceni je ostvario impresivnih 20 uloga, dok je svoj talenat pokazao i u nekoliko filmskih ostvarenja, uključujući horor film "Sporovi" iz 2011. godine, gde je tumačio glavnog lika.

Foto: Facebook/printscreen

Leonid Gusarov

Tragičan gubitak za umetničku zajednicu Rusije

Ova vest je posebno potresna s obzirom na nedavni gubitak ukrajinskog pozorišnog i filmskog glumca Bogdana Kolesnika, koji je takođe izgubio život na frontu tokom borbene misije.

Gubitak ova dva talentovana umetnika predstavlja težak udarac kako za rusku, tako i za ukrajinsku umetničku zajednicu.

Sećanje na Leonida Gusarova

Leonid Gusarov ostaće upamćen kao talentovani glumac koji je svojim radom obeležio pozorišnu i filmsku scenu.

Njegov doprinos umetnosti će ostati neizbrisiv, a njegova hrabrost i predanost na frontu će biti upamćena kao primer nesebične hrabrosti i požrtvovanosti.

Ovim tragičnim događajem umetnička zajednica gubi jednog od svojih istaknutih članova, a Gusarovljeva porodica i prijatelji doživljavaju duboku tugu.

Njegovo nasleđe će živeti kroz njegova dela, a njegova hrabrost će ostati upamćena kao deo njegove neizbrisive zaostavštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading