DOKLE VIŠE? Džo Bajden napravio KO ZNA KOJI PO REDU GAF! Na nestvarno BIZARAN NAČIN pozdravio se sa PAPOM FRANJOM (VIDEO)

Autor:

Svet

15.06.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednici Turske i Argentine, Redžep Tajip Erdogan i Havijer Milej ostali su u neverici

DOKLE VIŠE? Džo Bajden napravio KO ZNA KOJI PO REDU GAF! Na nestvarno BIZARAN NAČIN pozdravio se sa PAPOM FRANJOM (VIDEO)

Foto: x/flappr

Predsednik Amerike Džozef Bajden najpre će u svetu ostati zauvek upamćen po - gafovima.

I najpažljiviji hroničari svih njegovih bizarnosti koje je pravio u poslednje tri godine odustali su od daljeg popisivanja onog što je najčešće zabavljalo svet kad je u pitanju Bajden.

Svi njegovi gafovi zaista su posebni na svoj način, ali opšti je utisak da je američka administracija odavno trebalo da reaguje po tom pitanju.

Poslednji "biser" Džozefa Bajdena dogodio se na samitu Grupe 7 u Italiji kada je na lice mesta, doduše u kolicima, došao i papa Franja.

Poglavar Rimokatoličke crkve strpljivo je sačekao da inače spori Bajden dođe do njega a onda je ostao u čudu.

Predsednik SAD sagnuo se ka njemu kako bi ga pozdravio, međutim, to je učinio naslonivši svoje čelo na njegovo!

Tako su se dodirivali nestvarnih nekoliko sekundi što su u pozadini, širom razrogačenih očiju ispratili predsednici Turske i Argentine Redžep Tajip Erdogan i Havijer Milej.

Ovaj momenat izazvao je očekivanu buru komentara na društvenim mrežama, gde su korisnici dovodili u pitanje Bajdenove kognitivne sposobnosti i pozivali ga da podnese ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading