BAJDEN SE SAV POGUBIO, NE ZNA GDE BIJE! Meloni ga vukla za rukav, ali džaba, a tek kako je pozdravio Zelenskog! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.06.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska premijerka morala je da ga hvata kako bi ga vratila među kolege

BAJDEN SE SAV POGUBIO, NE ZNA GDE BIJE! Meloni ga vukla za rukav, ali džaba, a tek kako je pozdravio Zelenskog! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/6ixBuzzTV

Lideri zemalja članica grupe G7 okupile su se na jugu Italije, gde u pesimističnoj atmosferi održavaju svoj godišnji samit jer se suočavaju s nizom poteškoća u svojim državama dok traže rešenja za neke od najhitnijih svetskih problema.

Američki predsednik Džo Bajden se suočava s polarizovanim biračkim telom i niskom podrškom javnosti uoči izbora u novembru, kao i sa presudom protiv svog sina Hantera koji je osuđen zbog oružja.

 

No čini se da mu to nije najveći problem. Poznat po svojim brojnim gafovima i lutanjima po pozornicama širom sveta, američki predsjednik niti ovaj put nije ‘razočarao‘.

Naime, dok su britanski premijer Riši Sunak, kanadski premijer Džastin Trudo, predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, francuski predsednik Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc gledali skok padobranaca Bajden je opet odlutao pa je italijanska premijerka Đorđa Meloni morala da ga hvata pod ruku kako bi ga vratila među kolege.

Bajden nije samo lutao po luksuznom odmaralištu u pokrajini Apuliji, već je uspeo i da se ponizi pred ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim.

 

Bajden je salutirao Zelenskom kada ga je ugledao na sastanku, što je razbesnilo brojne Amerikance na društvenim mrežama.

"Molim te, prestani!", "Ne salutira svojim trupama, ali Zelenskom, koji nije ni vojno lice, njemu da", "Džo, prestani da nas blamiraš", samo su neke od poruka besnih komentatora na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading