URNEBESNO! Bajden čestitao rođendan Trampu! Pogledajte šta mu je poručio (VIDEO)

Autor:

Svet

14.06.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni predsednik poslao neobičnu čestitku svom suparniku na predstojećim predsedničkim izborima u SAD

URNEBESNO! Bajden čestitao rođendan Trampu! Pogledajte šta mu je poručio (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Džozef Bajden, odlučio se za nekonvencionalan pristup u čestitanju 78. rođendana nekadašnjem predsedniku Donaldu Trampu. Na platformi X, Bajden je podelio svoju čestitku koja je izazvala pažnju javnosti.

Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson

Donald Tramp

U ovoj neobičnoj "čestitki", Bajden je istakao svoj humor i izrazio svoje gledište na Trampov mandat, uključujući i video snimak u kome upoređuje sebe sa Trampom.

Ovim gestom, Bajden je pokazao da političke razlike ne moraju biti prepreka za izražavanje čestitki i da se može pronaći zajednički jezik i u ne tako uobičajenim situacijama.

 

 

Godine su samo broj, izbori su - izbor

Jedna od centralnih poruka koju je Bajden uputio Trampu jeste: "Godine su samo broj. S druge strane, izbori su - izbor."

Ova izjava oslikava Bajdenovu odlučnost da istakne važnost političkih izbora i ukazuje na to da politički stavovi i akcije imaju ključnu ulogu bez obzira na godine ili životnu dob.

Ovim gestom, Bajden je pokazao da je moguće pronaći zajednički jezik i sa političkim protivnicima, istovremeno naglašavajući važnost političkog angažmana i demokratskih procesa.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Džo Bajden

Društvene mreže su odjeknule ovom neobičnom čestitkom koja je privukla pažnju javnosti i pokrenula raspravu o političkom dijalogu i međusobnom poštovanju, bez obzira na političke razlike.

Ovaj nekonvencionalni gest predsednika Bajdena svakako će ostati upamćen kao primer kako političari mogu pronaći zajednički jezik i izraziti čestitke na originalan i nekonvencionalan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading