DRAMA U MINESOTI, TRAMP UMALO DA PADNE SA BINE! Toliko se iznervirao da je počeo da PSUJE sve redom! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

18.05.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izazvalo opšte oduševljenje i likovanje u taboru demokrata

DRAMA U MINESOTI, TRAMP UMALO DA PADNE SA BINE! Toliko se iznervirao da je počeo da PSUJE sve redom! (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Donalda Trampa su Bajdenove pristalice nazvale "slabim" nakon što je doživeo umalo saplitanje na predizbornom mitingu u Minesoti.

On je održao govor u petak kada se našao u nevolji na podijumu. Na snimku se vidi kako Tramp (78) posrće napred i drži se za govornicu kako bi se stabilizovao.

Ipak je na kraju uspeo da se zadrži i ne padne.

- Znate da je ovo najgora platforma, ko je postavio ovu binu? - našalio se Tramp pre nego što je vratio slabašni podijum na mesto.

- Prokleto mesto pada - nastavio je, izazavši opšti smeh u publici.

- Primetio sam da se stalno naginje ulevo, kao i previše drugih stvari - dodao je on ponovo izazivajući galamu.

- Ko je ovaj u*rani izvođač radova?! - pitao je on. Međutim, njegovi protivnici su iskoristili trenutak kao dokaz slabosti.

- Slabi Tramp umalo da padne sa bine nakon što se previše naslonio na podijum, a zatim je počeo ljutito da laprda nazivajući svoje radnike na događajima "sran*ima" - stoji u objavi na X iz štaba Bajden-Haris.

Godine i sposobnosti i Bajdena (81) i Trampa dovedeni su u pitanje usred izbornog ciklusa, pri čemu su obojica imali niz sramotnih gafova za koje su njihovi timovi pokušavali da okrive senilnost.

Šok anketa objavljena ranije ove godine pokazala je da 60 odsto Amerikanaca ne veruje da Tramp ili Bajden imaju mentalne sposobnosti da budu predsednici.

Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Donald Tramp

 

Ovo je malo zabrinulo hiljade ljudi koji su se pojavili da čuju Trampa kako govori na godišnjoj Linkoln-Regan večeri Republikanske partije Minesote u Sent Polu.

Tokom svog govora Tramp je ponovio neosnovanu tvrdnju da su poslednji predsednički izbori, koje je izgubio od Džoa Bajdena, demokrate, bili uprljani široko rasprostranjenom prevarom.

- Znam da smo pobedili (Minesota) 2020 - rekao je Tramp uz aplauz.

- Moramo biti oprezni. Moramo da gledamo te glasove.

Uoči njihovog predsedničkog revanša 5. novembra, zvaničnici Trampove kampanje su javno i privatno govorili da Tramp može da pobedi Bajdena u Minesoti.

Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Donald Tramp

 

Iako se čini da je sve u državi moguće, dostupne ankete i politička istorija države ukazuju da se bivši predsednik suočava sa teškom bitkom.

Glavne nezavisne ankete pokazuju da Bajden ima malo, ali konstantno vođstvo u Minesoti - obično između 2 i 4 procentna poena.

Zvaničnik Trampove kampanje nije želeo direktno da kaže da li planiraju da sredstva posvete državi.

Iako su se ruralna područja Minesote tokom poslednje decenije okrenula republikancima, prigradska područja oko Mineapolisa su se pomerila ka demokratama, odražavajući šire trendove širom zemlje.

Tokom govora, Tramp je ponovio svoje pozive na "masovnu deportaciju" imigranata koji su u zemlji ilegalno, a udvostručio je obećanja da će izgraditi novi sistem protivraketne odbrane, poredeći ga sa izraelskim programom "Gvozdena kupola".

Tokom događaja moglo se videti mnoštvo propalestinskih demonstranata i demonstranata sa natpisima na kojima je pisalo "Uklonite Trampa".

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading